СПАСИТЕЉ - КАКО ЗАУСТАВИТИ АНТИХРИСТА И ВЛАДАРЕ ИЗ СЕНКЕ • Насловна страна • О мени • Контакт • Цене и наручивање • Изабрани коментари • Кратки текстови •
ВОЈНА АКАДЕМИЈА
ИНДИЈА
ДУБАИ
ЈЕРУСАЛИМ
ВАТИКАН
МАРОКО
МЕКСИКО
ТЕОТИХУАКАН
СИНГАПУР
БАНГКОК
МАЈАМИ
КИ-ВЕСТ
РОЂЕЊЕ АНТИХРИСТА
СВЕТИ ГРАЛ
НОВИ СВЕТСКИ ПОРЕДАК
ИЛУМИНАТИ
ФРАНКФУРТ
УНИШТЕЊЕ АНТИХРИСТА
КИНА
МОСКВА
ЛЕЊИНГРАД
СВИЛАЈНАЦ
 
Калауз
Трчање за дугом
Божији сценарио . . .
Србине пробуди се . . .
Спаситељ
Докази о постојању Бога
Демони владају светом
Потрага за Богом
Србија у оковима
Магија у служби демона
Заблуде Дарвинизма
 
21 video -maj 2014.
Demoni...(video)
Dinosaurusi...(video)
Srbine, probudi se...(video)
Spasitelj . . . (video)
Dokazi . . . (video)
Божији сценарио (фото)
Спаситељ (фото)
Путописи (фото)
 
 

СПАСИТЕЉ

ФРАНКФУРТ

  Сутрадан сам добио велики калуп од Ничевана и почео да правим огромне оловне војнике. Онако офарбане и лакиране, морали смо после десетак дана ја и још двојица Италијана из суседног одељења да однесемо на колица са госпођом Анели на шести спрат испод земље. Знао сам која се лабораторија налази ту и био сам узнемирен. Догурали смо колица са оловним војницима до саме лабораторије. Лабораторија је гледајући из ходника сва у стаклу. Видео сам силне апарате, а у самом дну у стакленој витрини препознао пехар, Свети Грал. Унутра су се врзмали неки људи са маскама на главама, а свуда около је био неки плавичасти дим. Изашао је један мушкарац са маском и иза њега се појавила Анели. Угурали су колица унутра, а ја гледао како украшавају лабораторију са великим и лепо обојеним оловним војницима. Распоређивали су их на оним местима где неће да сметају. Стварно су онако офарбани у дречавим бојама били право освежење, јер су разбили монотонију која је владала у тој великој лабораторији.

  Не знам колико је било сати јер сам чекао да чекирам ствари. Одједном сам чуо неко страшно комешање, видим сви трче према телевизијским екранима који су били мало даље од места где сам ја седео. Отишао сам и ја до првог великог екрана, а спикерка управо прича о догађају који се десио пре непуних сат времена. Терористи, ултралевичари групе Бадер-Мајнхоф дигли су у ваздух научно истраживачки центар „Варта“ који се налазио у малом граду код Франкфурта, у Келхајму. Некако ми је лакнуло, јер су оловни војници напуњени експлозивом урадили своје, уништили лабораторију са бебем Антихриста.

. . . детаљније у књизи

КАКО ЗАУСТАВИТИ АНТИХРИСТА И ВЛАДАРЕ ИЗ СЕНКЕ

 

www.hosting001.net Вита Васић - Свилајнац