СПАСИТЕЉ - КАКО ЗАУСТАВИТИ АНТИХРИСТА И ВЛАДАРЕ ИЗ СЕНКЕ • Насловна страна • О мени • Контакт • Цене и наручивање • Изабрани коментари • Кратки текстови •
ВОЈНА АКАДЕМИЈА
ИНДИЈА
ДУБАИ
ЈЕРУСАЛИМ
ВАТИКАН
МАРОКО
МЕКСИКО
ТЕОТИХУАКАН
СИНГАПУР
БАНГКОК
МАЈАМИ
КИ-ВЕСТ
РОЂЕЊЕ АНТИХРИСТА
СВЕТИ ГРАЛ
НОВИ СВЕТСКИ ПОРЕДАК
ИЛУМИНАТИ
ФРАНКФУРТ
УНИШТЕЊЕ АНТИХРИСТА
КИНА
МОСКВА
ЛЕЊИНГРАД
СВИЛАЈНАЦ
 
Калауз
Трчање за дугом
Божији сценарио . . .
Србине пробуди се . . .
Спаситељ
Докази о постојању Бога
Демони владају светом
Потрага за Богом
Србија у оковима
Магија у служби демона
Заблуде Дарвинизма
 
21 video -maj 2014.
Demoni...(video)
Dinosaurusi...(video)
Srbine, probudi se...(video)
Spasitelj . . . (video)
Dokazi . . . (video)
Божији сценарио (фото)
Спаситељ (фото)
Путописи (фото)
 
 

СПАСИТЕЉ

JЕРУСАЛИМ

4_jerusalim 

  „Да ли ви у Србији верујете у ђавола?“ „ Незнам, неко верује а неко не верује“, почех ја срамежљиво. Сад Берта гледајући негде поред нас поче мало уплашено или ми се тако учинило да нас посматра. Почела је тихо. „С обзиром на све ужасе које је донео двадесети век, нимало не изненађује чињеница да се после дужег времена вера у Ђавола данас нагло шири. Један преглед из 1962-те године указује на то да је у САД вера у Ђавола од 1945-те године процентуално порасла са седам на четрдесет осам одсто, с тим што се мора узети у обзир и оних двадесет процената који сматрају да је његово постојање вероватно.“

  Берта настави даље: „У Новом завету функција Ђавола је Христово против начело. Основна порука књиге Новог завета је спасење. Нас спасава Христос.“ Зоран је пажљиво слушао и одједном из чиста мира упита Берту: „Од чега нас Берта спасава Исус Христ?“ „Оно од чега нас спасава је Ђаволова моћ.“ Сада сам се умешао и ја: „Ако се, дакле, ђаволова моћ одбаци шта онда бива Берта?“ „Христова мисија спасења постаје бесмислена“, одговори Берта. Сад је Берта најзад дошла до речи па настави:

  „У Новом завету се јасно уочава да Ђаво није господар космоса, већ је Ђаволово царство које се опажа као свет, супростављено Божјем царству, које није од овога света. Нама не треба Нови завет, нама треба стварност где можемо да видимо да је Ђаво моћан, а овим светом влада од његовог самог почетка.

  „На крају света, пред Христов други долазак, појавиће се Антихрист и завешће Божји народ. Антихрист је можда једна личност а можда и ентитет у множини. Он је можда противник духовног царства а можда и противник људи и материјалног света. Шта је од тога тачно, то Ви и сви ми који смо укључени у овај „програм заустаљање ђаволове моћи“, треба да сазнамо да би смо могли успешно да се боримо против те моћи, тог зла које прети да уништи цивилизацију на земљи“. „Као што је Ђаво покушао да уништи поштовање Бога на небу, због чега је и најурен и постао пали анђео, тако он данас, овде на Земљи, инспирише светску заверу која делује скривено од очију јавности, а чији је циљ уништење хришћанске вере и успостављање владе Антихриста а наш је задатак да га спречимо.

  Они су наизменично причали, упадали један другоме у реч, допуњавали се а суштина њиховог излагања је била да Протокол сијамских мудраца представља стратегијски план јеврејског народа за освајање света. Такође су нагла сили да је званични став државе Израела да то није тачно и да је то све чиста измишљотина. Он је сачињен на тајном ционистичком конгресу у Базелу 1897-ме године и већ је у великој мери примењен у дело са свим оним што се у њему предвиђа.

  Природно је да је та чињеница изазвала оправдану реакцију код Нејевреја, а нарочито код оних Нејевреја који су били на највишем ступњу цивилизације, науке, културе и уметности, а то су Немци. Немци на челу са Хитлером, са аријевском идеологијом покушали су да их зауставе и дошло је до Другог светског рата. Знамо како се то све завршило, односно свесни смо тога да их нису зауставили.

  Почео је Гриша оштро као да жури да не изгуби авион.

  „Бољшевизам је као што ћемо видети, јеврејски производ, који они под изговором „опште користи“ свесно користе убијајући у човеку оно што га чини човеком, уништавају његову душу и све моралне вредности, истовремено одузимањем сваке посебности, претварајући и самог човека у обичан број. Тај исти бољшевизам, који је народ у свом искреном и идеалистичком усмерењу замишљао као нешто сасвим друго, прети да преплави цео свет. Мислим да ће брзо схватити да не могу то више држати под контролом због милијарду Кинеза и милијарду муслимана и биће принуђени да то униште преконоћи. Цео Совјетски Савез, цела Гвоздена завеса, страшни КГБ, феноменална војна индустрија, та светска сила за неколико деценија пашће као кула од карата. Питате се како је могуће? Ко ће је срушити без атомског рата? Нико, наставио је Гриша даље, обрушиће се изнутра, тај Берлин ски зид опасан струјом, сам ће отворити своје капије“. . .

. . . детаљније у књизи

КАКО ЗАУСТАВИТИ АНТИХРИСТА И ВЛАДАРЕ ИЗ СЕНКЕ

 

www.hosting001.net Вита Васић - Свилајнац