Потрага за Богом • Насловна страна • О мени • Контакт • Цене и наручивање • Изабрани коментари • Кратки текстови •
 
Калауз
Трчање за дугом
Божији сценарио . . .
Србине пробуди се . . .
Спаситељ
Докази о постојању Бога
Демони владају светом
Потрага за Богом
Србија у оковима
Магија у служби демона
Заблуде Дарвинизма

Православно хришћанство..com. Каталог православних ресурса на интернету

Spasitelj (PPS)
O crkvama (PPS)
Zeitgeist (PPS)
Religije sveta (PPS)
BILDEBERG (PPS)
TITO i VA (PPSX)
CRKVE (PPS)

Video na YouTube >>>

Srbija u okovima

YouTube - 2016

Srbine probudi se

Dokazi o postojanju Boga

Arhiva video snimaka

YouTube - maj 2014

Demoni vladaju svetom

Spasitelj
Dinosaurusi u Svilajncu

WIKIPEDIA

Video 2017
21 video -maj 2014.
Demoni...(video)
Dinosaurusi...(video)
Srbine, probudi se...(video)
Spasitelj . . . (video)
Dokazi . . . (video)
Божији сценарио (фото)
Спаситељ (фото)
Путописи (фото)
Сајам књига Београд 2013

WIKIPEDIA

 YOUTUBE

 

Потрага за Богом (2015)

 Preuzmite kompletnu knjigu Download (1 Mb)

Video snimak o knjizi (60 minuta, YouTube)

ИЗАБРАНО:

КО ТРЕБА ДА ПРОНАЂЕ ОДГОВОРЕ ЗА ЖИВОТ НА ЗЕМЉИ?
Да ли је могуће да је живот на Земљи тако бесмислен? Мора да постоји потпуно задоваљуће и разумно решење, виђено с друге стране! Ко уствари треба да пронађе то решење? У Копенхагену је сетембра 1993. године одржан симпозијум квантних физичара. На скупу је учествовало 347 струћњака из целог света. Сви они који нешто значе у квантној физици. Међу њима су била и три добитника Нобелове награде.
Један дански институт за истраживања јавног мнења, поделивши учесницима симпозијума припремљену анкету, замолио их је да одговре само на једно питање: да ли верују у Космичку интелигенцију, звану Бог?
Свих 347 квантних физичара одговорили је да верују у Узвишени Ум зачетника свеопштег стварања, названог Бог. То је било и нормално очекивати јер се кватна физика као наука бави истраживачким радом и доказује постојање Бога као Ствараоца свега што постоји.

КО СМО МИ? ОДАКЛЕ ДОЛАЗИМО МИ?
Та унутрашња борба човека, потреба да схвати одакле долазимо, има ли наш живот смисла, увек ће наићи на прапочетак, ко смо, одакле смо? У сваком случају намеће се једно те исто питање.
Отишли смо на Месец, шаљемо сонде на Марс, правимо мобилне телефоне али нисмо одговорили на просто питање. Одакле долазимо? Шта би требали да радимо овде? Куда смо се упутили? Ми нисмо још дали одговоре и не знамо више и боље од древних народа које покушавамо да објаснимо.

КАКО СЕ ПОНАША НАУКА У ЗАДЊИХ НЕКОЛИКО ,ВЕКОВА?
Званична наука је последње четри стотине година окренута искључиво материјалном свету. Она покушава да све појаве објасни узроцима насталим у материји, сматрајући да физички свет своје настајање и постојање захваљује само законима који постоје у материји.

ЗАШТО НАУКА ОВАКО РЕАГУЈЕ?
ДА ЛИ НАУКА МОЖЕ ДА ОБЈАСНИ ПОЈМОВЕ КОЈИ СУ ДО СКОРА БИЛИ НЕСХВАТЉИВИ?
КОЈА ЈЕ СВРХА БОЖЈЕГ СТВАРАЊА?

Сврха Божје Креације је еволуција свести преко слободне воље и слободног избора, да би се на одређеном нивоу развоја схватили прави животни смисао и улогу Творца.

ДАЛИ СЕ СВЕТ МОЖЕ ОБЈАСНИТИ САМО УЗ ПОМОПЋ НАУКЕ?
ШТА ЈЕ НАУКА?

Наука је тумачење Божјег рукописа у материјалном свету. Бог је створио свет као скривени процес у природи који се изражава кроз процес откривања тог скривеног света који зовемо наука.

ДА ЛИ СЕ СВЕТ МОЖЕ ОБЈАСНИКТИ САМО УЗ ПОМОЋ РЕЛИГИЈЕ?
ДА ЛИ ПОСТОЈЕ ДОКАЗИ ДА ПОСТОЈИ БОГ?

Свакако али докази не доказују Бога него само упућују на њега и указују на његову егзистенцију. Питате се свакако како могу доказати, врло лако јер сам Бог жели да га ми упознамо и оставио је безброј трагова о томе. Он жели да га ми пронађемо. Зар у Боблији не пише:
„И тражиће те ме, и наћи ће те ме кад ме потражите свим срцем својим и даћу вам да ме нађете.“
Ми смо пронашли доказе да Бог стварно постоји. Ми смо све доказе пронашли у Библији које смо упоређивали са реалним чињеницама које постоје у свету.

КО ЈЕ ПИСАО БИБЛИОЈУ?
ШТА СУ ТО ОТИСЦИ БОЖЈИХ ПРСТИЈУ
ЗАШТО СЕ ИСУС ХРИСТ РОДИО БАШ У ШТАЛИ?
КРШЕЊЕ ИСУСА ХРИСТА НА РЕЦИ ЈОРДАН

Јован позива грешнике да се окупају на реци Јордан пре него што ће да се покају. Признаје ли Исус тим чином да је грешник. Пророк је „проповедао крштење покајања за опроштење грехова“.

ДА ЛИ СЕ ПРОШЛОСТ И БУДУЋНОСТ НАЛАЗЕ У ХОЛОГРАМУ?
ДА ЛИ ЈЕ СВЕСТ ЧОВЕЧАНСТВА ЈЕДНА?
КОЈИ ОРГАН У НАШЕМ ТЕЛУ ПРОИЗВОДИ НАЈАЧЕ ЕЛЕКТРИЧНО ПОЉЕ?

Ако све ово знамо онда се поставља питање који орган у вашем телу производи најаче електрично поље у вашем телу? Наш свет је направљен од електричне и магнетске енергије. Да се вратимо опет органу, то је срце, то је оно где имате осећање.

ДА ЛИ ВЕРОВАЊЕ МОЖЕ ДА МЕЊА НАШ ФИЗИЧКИ СВЕТ, ДА МЕЊА МАТЕРИЈУ?
КОЈИ ЈЕЗИК РАЗУМЕ БОЖАНСКА МАТРИЦА?

Да затражимо ми морамо говорити Пољу Божанске Мартице језиком који поље препознаје. Поље не препознаје наш глас, оно препознаје снагу нашег срца. Зато молитве верника обично не успевају?

ДА ЛИ СМО МИ ПАСИВНИ ПОСМАТРАЧИ ИЛИ МОЋНИ СТВАРАОЦИ?
Ви сада знате да сте моћно биће, моћни стваралац, ако изаберете да користите вашу моћ. А то је моћ базирана у вашем срцу. Моћ људске емоције.

КАКАВ УТИЦАЈ ИМАЈУ НАШЕ ЕМОЦИЈЕ НА ДНК НАШЕГ ТЕЛА?
Када је спирала ДНК опуштена ви сте здрави, имате снажан имунолошки систем. А када је спирала ДНК стегнута, ваш имунолошки систем ће пасти, он заправо пати. Када смо љути, бесни то утиче на нашу спиралу ДНК која је стегнута, згрчена и наш имунолошки систем је јако низак и подложни смо да се разболимо. Ако смо радосни, весели, бићемо здравим јер је наш имунолошки систем јако висок јер је спирала ДНК опуштена.

ДА ЛИ МОЖЕМО САДА ДА САМИ СЕБЕ ИЗЛЕЧИМО?
АКО НЕШТО ИЗАБЕРЕМО ДА ДОЖИВИМО У НАШЕМ ЖИВОТУ, ДА ЛИ ПРВО МОРАМО ДА ОСЕТИМО У НАШИМ СРЦИМА?
ШТА ЈЕ ХОЛОГРАМ?
ДА ЛИ ЈЕ МОЛИТВА ХОЛИГРАМ?
ЗАШТО МОЛИТВЕ ВЕРНИКА ОБИЧНО НЕ УСПЕВАЈУ?
КОЈИ ЈЕ ЦИЉ ЦРКВЕ КАО ИНСТИТУЦИЈЕ?

Религија коју обухвата неразумљиву мистику код верника може једино да изазове страх од Више Силе. А то и јесте циљ цркве која је увек деловала у интересу владајуће класе да држи вернике у незнању и послушности.

ЗАШТО СУ ЦРКВЕ УВЕЛУ ДОГМУ-ПРАВИАЛА?
За нас постоји дилема. Да ли веру треба ставити испред разума или разум испред вере, то јест, да ли веровати у Бога и ако није јасно да ли он постоји, или да покушамо да разумом објаснимо Бога.
Такву дилему су хришћанске цркве одлучиле да реше увођењем догме (правила), по којој је исправно само оно што каже црква.

КО ЈЕ НАПИСАО ВАШЕ МОЛИТВЕ КОЈИМА СЕ ОБРАЋАТЕ БОГУ?
Ваше молитве је написао неко други пре хиљаду година. Оне нису део вашег бића, нису део вас. Оне не носе вашу љубав, у њима не куца ваше срце. Ви не знате коме се обраћате.

МОЛИТВА
Молитва била гласно изговорена или не представља комуникацију са Богом, вишом силом. Универзумом или ониме шта ми називамо божанским извором. Просто речено, када се молите, ви се повезујете.

ДА ЛИ ЋЕ КРОЗ МОЛИТВУ БОГ ДОЋИ ДО ВАШЕ СВЕСТИ?
ДА ЛИ НЕГАТИВНЕ ЕМОЦИЈЕ МОГУ ДА ОСТАВЕ ТРАГ НА ВАШЕМ ТЕЛУ?
КОЛИКО МОЋИ МОЖЕМО ДА ИМАМО АКО ВЕРУЈЕМО?
ДА ЛИ СМО МИ САМО ПАСИВНИ ПОСМАТРАЧИ ИЛИ АКТИВНИ УЧЕСНИЦИ КОЈИ ИМАЈУ МОЋ ДА МЕЊАЈУ СЕБЕ?
АКО СМО МОЋНИ СТВАРАОЦИ, ДА НИСМО МОЖДА ЗАБОРАВИЛИ КАКО ИСКОРИСТИТИ НАШУ МОЋ?
МОЋ ДА ПРОМЕНИМО СЕБЕ И СВЕТ ОКО СЕБЕ НА ЧЕМУ СЕ ЗАСНИВА?

Наша дугогодишња открића доказују да моћ да променимо наша тела и да променимо наш свет је заснован на ономе што ми зовемо веровање.
У квантној енергији, у безброј квантних могућности већ све постоји.

КАКО СЕ БИРА НЕКА ОД МОГУЋНОСТИ КОЈЕ ВЕЋ ПОСТОЈЕ У ХОЛГРАМУ?
Све евентуалне могућности већ постоје само зависи од вас коју ћете могућност изабрати, односно у шта ћете веровати.

КАКО НАЈЛАКШЕ СХВАТИТИ ШТА ЈЕ ВЕРОВАЊЕ?
Веровање је уствари чврст савез или још боље речено уједињење мисли и емоција.

ШТА ЈЕ ЧОВЕК?
Човек је комбинација две силе - енергије.
Једна је космичка, енергија, животна сила.
А друга је сила свести, енергија названа ментална сила.

ШТА ЈЕ ДУША?
Тело блаженства је душа. У њему је усађена Божаснка Клица, Божја искра. Она има своју сопствену, самосталну свест. Та свест доживљава еволуцију кроз реинкарнације.
То је самостална свест која се потпуно буди, која постаје свесна себе као самосталне свести на путу ка духовној свести, Творцу, Универзалној свести. На том путу она еволуира и даље се развија, учи кроз нове реинкарнације, стиче нова искуства и као стара душа да би на крају доживела Просветљење, и тек онда сједињује се са Универзалној Свести одакле и пошла.

ДА ЛИ МИ ОДУВЕК ПОСТОЈИМО НА ОВОЈ ПЛАНЕТИ?
Ако знамо како је и када настала Земља одговор се намеће свакако сам. Не постојимо од увек. Човека је неко створио.

КО СУ ВАНЗЕМАЉЦИ ?
АТОМСКИ РАТОВИ МЕЂУ ДРЕВНИМ ЦИВИЛИЗАЦИЈАМА ЗВУЧИ КАО НАУЧНА ФАНТАСТИКА!

Када читате древне хиндуистичке епове они у њима говоре о застрашујућем оружју. Пројектилима и атомском оружју. Огромном ласерском оружју које је растапало и уништавало читаве градове. Одбијам размишљање које би водило у том правцу да су наши преци све то измишљали на целој планети и у свим цивилизацијама. Када је измишљено писмо они су записивали своју историју.
Постоје докази на Блиском истоку и Африци да се и тамо десила атомска експлозија која је претворила пустињски песак у стакло. И управо се то догодило у Аламогордоу у Новом Мексику где је извршена прва проба атомске бомбе.

ВАТИКАН НЕ ИСКЉУЧУЈЕ МОГУЋНОСТ ДА ПОСТОЈЕ ВАНЗЕМАЉЦИ
Али 2008. године, Ватикан је издао саопштење које је по нашем мишљењу могло бити претња његовом сопственом постојању. Ватиканска опсерваторија Цастел Гандолфо, Италија. Главни астроном Ватиканске опсерваторије, отац Габриел Фнес, признао је могућност постојања ванземаљског живота на другим планетама.

ДА ЛИ СТВАРНО БОГОВИ УМИРУ?
Бог хришћана ће нестати чим нестане хришћанства; Хинду богови ће нестати чим нестане хиндуизам. Тако ће са нестанком свих религија нестати и сви овоземаљски Богови. То је ваша пројекција која ће са вама нестати.

ДА ЛИ СИ ХОМЕНИДИ СТВАРНО ЕВОЛУИРАЛИ ОД МАЈМУНСКИХ ПРЕДАКА?
Или је наша интелигенција резултат плана с другог света? Наука каже да су хоминиди еволуирали од мајмунских предака пре скоро 6 милиона

МИ НЕ ВИДИМО РАЗЛОГ ЗАШТО БИ СЕ ЧОВЕК РАЗЛИКОВАО ОД ЖИВОТИЊА?
ШТА АКО ЈЕ ЉУДСКИ РОД НАСТАО ЗБОГ ВАНЗЕМАЉСКЕ ИНТЕРВЕНЦИЈЕ?
ШТА ЈЕ БИЛА ИСКРА КОЈА ЈЕ СТВОРИЛА ЉУДСКУ ИНТЕЛИГЕНЦИЈУ?

Је ли то била генетска мутација која је настала процесом природног одабира као што тврде званични научници или се можда радило о генетској модификацији коју су створила ванземаљска бића.

ОДАКЛЕ ЈЕ ПОТЕКАО ХОМО САПИЕНС?
ШТА ЈЕ РАЈСКИ ВРТ ?
ШТА ЈЕ БИЛО ДРВО ЗНАЊА ?

Је ли то дрво у ствари спирална структура ДНК-а у нашим телима коју су генетски конструисали ванземаљци пре 50.000 година?

КАДА СУ ВАНЗЕМАЉЦИ ДОШЛИ НА ЗЕМЉУ ШТА СУ РАДИЛИ?
Ванземаљци су дошли овде, искористили су велике мајмуне и друге ране хоминиде створили Неандерталца, Хомо Еректуса, некога сличног нама онда су. побољшали тог хоминида док није постао Хомо сапиенс да би затим уништили све друге ране хоминиде.

ШТА ЈЕ НОЈЕВА БАРКА?
Нојева барка зар то није ДНК банка, метафора која је погрешно протумачена, схваћена буквално. То је технологија која је могла да сакупи све животиње у једној барци. Нојева барка је стварно ванзамаљска ДНК банка.
Ми смо сигурни да наше порекло нећемо наћи на неком срушеном васионском броду или неком древном запису већ ће бити пронађен у нашем властитим генима.

ОДАКЛЕ СУ ДОШЛИ ВАНЗЕМАЉЦИ?
ДА ЛИ ПОСТОЈЕ ЛОША ВАНЗЕМАЉСКА БИЋА?

Космос постоји на дијалектици супротности, стваралачких и деструктивних сила, и те силе имају своје конкретно оличење у одређеним бићима. Али нажалост постоје и лоша ванземаљска бића који су дошла из дубине Космоса да поробе људе на Земљи које су створила добра бића такође дошла из дубине Космоса.

ШТА ЈЕ ИСКОНСКО ЗЛО?
Та исконска негација бића, то исконско зло, оно исто као и еманација живота има животне облике који је изражавају и ти облици су данас познати као ђаволи и демони.

КАКО МОГУ ДА ПРОИЗВОДЕ РАТОВЕ?
Једноставно преко својих представника на земљи хибрида.

КАКО ОНИ УСТАВРИ ИЗГЛЕДАЈУ?
Најбоље нам говоре слике свих цивилизација на целој земљиној кугли које их приказује као Рептиле.

ЗАШТО ЈЕ ИСУС ПОСЛАТ НА ЗЕМЉУ?
Исус је послат да људе упозори на Рептоиде и њихове хибриде. Зато је такође Јевреје називао (хибридним) потомцима Рептоида - ђавола и слугама ђавољим (Јован, 8.44) и ови су га зато са хибридима Римљанима разапели. Такође је људе учио како да сачувају своју душу.

ЗАШТО ЈЕ ИСУС СТАЛН О НАГЛАШАВАО ДА ЈЕ СИН ЧОВЈЕЧЈИ?
Његов покушај да прочисти и сачува људску душу и расу од Рептоидног утицаја и хибридних манипулација сачуван је кроз његово стално наглашавање да је он „Син човечји“ тако је себе идентификовао, што значи чисто људског генетског порекла, за разлику од хибрида. Такође је говорио да је „син Божји“ што указује да је идентификовао право људско порекло са Божанским.

КАКО СУ ХИБРИДИ ИЛИМИНАТИ НАПРАВИЛИ ХРИШЋАНСКУ ЦРКВУ?
За 2.000. година хришћанства није било ни трага од Бога и Исуса, већ само црквених лажи, диктатуре и море крви свуда у свету, омиљене хране Рептоидних бића.

КОЈА ЈЕ ИДЕЈА НОВОГ СВЕТСКОГ ПОРЕТКА?
Нови светски поредак и његове компоненте, тајна друштва, се на много начина своде на једну црту. Идеја да ће људи постати богови је мамац који стоји иза многих ако не и свих човекових покушаја да стекне моћ, ауторитет и власт над масама. То је коначна обмана јер се одиграва на људском поносу.

ШТА ЈЕ ЊИХОВА ДОКТРИНА?
Сада следи њихова доктрина. Помоћу интелекта човек ће освојити Земљу, освојити природу и сам ће постати Бог. Ово се прича у сваком масонском храму. Свако тајно братство, свако тајно друштво пропагира ту луциферску филозофију која се састоји у тајним друштвима како би направили ново царство у коме би људи добили божје особине усавршених људских бића. Откад је човек схватио да преко специјалног и ексклузивног знања долази до моћи и способности да влада другима и чланови који имају приступ том знању раде у тајности која доприноси моћ и ауторитет над масама које немају благе везе да су рођени у високо организованом системском друштву у којем се ограничавају ради испуњења њиховог плана.

ЗАШТО ДОЛАЗИ ДО СУКОБА СТАРИХ И НОВИХ МЕТОДА КОНТРОЛЕ ЉУДИМА?
Јудео-хришћанске религије су биле створене на почетку масовне контроле људи када се није користила технологија, већ само идеологија односно религија. Данас су се услови изменили па и методи контроле морају да се мењају у складу са технолошким напредком Новог доба. Зато долази до сукоба старих (верско-идеолошких) и нових (технолошких) метода контроле људи који се види по нападима на традиционалне цркве, или њиховим разграђивањем оснивањем секти, или директним рушењем њених поставки „откривањем разних историјских“ истина, скандалима итд.

КАКО СЕ СПРОВОДЕ НОВИ ОБЛИЦИ КОНТРОЛЕ?
Пропаганде са свих медија. Филмска индустрија Преко музике. Преко образовног система. Контролом финансија.

ДА ЛИ СУ ВИДЉИВЕ ДЕМОНСКЕ ПРОЈЕКЦИЈЕ?
Сви „богови“ свих пантенона су демонске пројекције. Сама чињеница да их има толико показује да се ту не ради о једном богу.
Све објаве и „свете књиге“ у којима „бог“ диктира људима правила понашања су демонске манифестације. Бесмислено је и помислити да Творац, у коме је цео овај универзум као његова мисао, прича са људима и диктира им књиге, и то различите по истој теми.

ШТА ЉУДИ ТРЕБА ДА ПОСТАНУ?
Да постану свесни духовне и Божанске суштине самог човека као таквог, а не на основу традиција и идеологија. У сваком случају, више него икад у историји бићемо суочени са изазовом да се пробудимо од инфатилних снова у којима живимо, од илузија у којима живимо.

КОЈИ ЈЕ ЦИЉ ВЛАДАРА НОВОГ СВЕТСКОГ ПОРЕТКА?
Циљ Илумината је да завладају светом. Најбољи начин да се завлада светом је помоћу контроле ума људи и заузимање држава помоћу контроле ума.

ГДЕ ЈЕ ГЛАВНИ ШТАБ ПОКРЕТА НОВОГ ДОБА?
У Уједињеним нацијама. Основна улога Уједињених нација као светског полицајца је да се притисну земље које поседују нуклеарно оружје да га предају, како би то оружје доспело у руке Уједињених нација.

КАКАВ СТАВ ИМА КАТОЛИЧКА ЦРКВА ПРЕМА ЊУ ЕЈЏУ?
Када видимо какав став има Римокатоличка црква према Њу Ејџу, јасно нам је куда иде религија, јер управо католичка црква стоји иза уједињавања свих религија у једну, под геслом “да сви једно буду”.

ДА ЛИ СУ НЕДАВНА ОТКРИЋА СЛУЧАЈНА ИЛИ ДИРИГОВАНА?
Гомила откривених” Гностичких јеванђеља и списа из Кумрана и Наг Хамадија, који се изненада појављују задњих 50 година је управо дело идеолога Њу Ејџа!

ЗАШТО СЕ ПОЈАВЉУЈУ ИСТРАЖИВАЧИ?
Онда се појављују “истраживачи” који пишу бестселере попут књиге “Света Крв – Свети Грал” Мајкла Бејџента, Ричарда Лија и којима се сензационално износи скривена историја Христове лозе, од Меровинга, британске круне, све до модерног доба, лозе од које треба да се роди владар света у будућности, итд.
После тога на ред долазе романсијери, попут Дена Брауна (Дан Броwн) писца књиге “Да Винчијев код” који држи пажњу читаоца, док читалац, ако је без предзнања врло лако може да поверује у оно шта је писац написао и да одбаци понуђено јеванђеље као неистину, иако је тај роман, као и остали на ову тему препун историјских грешака, или истинитих догађаја који су извучени из контекста и приписани другој историјској личности, па и измишљотина.

КО СТОЈИ ИЗА ЊУ ЕЈЏА?
Иза Њу Ејџа стоје људи који су за власт, моћ и богатство продали душу, и којима се лица не виде, који иза завесе раде свој посао. Исти људи који стоје иза нацизма, фашизма, комунизма, модерне демократије која је уствари модерно ропство.

ШТА ЈЕ ЦИЉ ЊУ ЕЈЏА?
Циљ Њу Ејџа је одвојити човека од Творца! Није циљ ни Светска влада, ни светска религија. То је средство. Циљ је уклонити Творца
Један од главних циљева Њу Ејџа, вероватно главни, је да хришћанство дискредитују до те мере да постане одбачено и омражено од људи. Хришћане треба окарактерисати као „слепе и ускоумне“, „заостале у схватањима“ и учинити их непожељним, и најнижим слојем друштва.

ДА ЛИ ПОСТОЈИ ЂАВО?
Да ли уопште постоји Ђаво? На то питање налазимо најбољи одговр у Библији, односно Новом Завету. У Библији лепо пише да је Исус Христ дошао да нас спаси од ђаволове моћи. Значи Црква признаје самим тим да постоји Ђаво. Сам Исус Христ је стално наглашавао да је Он Син Човјечи јер је хтео да нагласи да потиче од чисто људског генетског материјала. Али је говорио да је и Син Божји што је значило да у њему постоји Божјиа Искра као у свима нама.

ШТА СУ ДЕМОНИ? ЗЛО, БОЛЕСТИ, НЕСРЕЋЕ ОД КОГА ПОТИЧУ НА ЗЕМЉИ?
.НА КОГА ДЕЛУЈУ ДЕМОНИ?
ЗАШТО ЈЕ ТВОРАЦ СТВОРИО ДЕМОНЕ?

Изгледа необично али демони су створени да помогну еволуцији људске свести.
Душа мора да искуси све могућности постојања, све супротности. Зато је потребна страна и супростављена сила која ће душама да приреди негативна искуства, јер оне саме никада не би могле да их изазову.

КАКО ДЕМОНИ УСПЕВАЈУ ДА УПРАВЉАЈУ ЉУДИМА?
Једноставно опседајући их! То значи да запоседају њихову свест и контролишу њихову свест. Они владају њиховим умом. Сада када је демон успоставио контролу над човековим умом он контролише и његово тело.

ЗАШТО СЕ ЉУДИ НЕ ОДУПРУ УТИЦАЈУ ДЕМОНА?
ДА ЛИ ДУША МОЖЕ БИТИ ОПСЕДНУТА?

Душа као Божја искра никада не може бити опседнута. Само тело може бити опседнуто.

ДА ЛИ МОЖЕ БИТИ ОПСЕДНУТО СВАКО ТЕЛО?
У ЧЕМУ СЕ САСТОЈИ ПРОЦЕС ОСЛОБАЂАЊА ДУШЕ?
ДА ЛИ МОЖЕТЕ ДА УОЧИТЕ ДЕМОНИЗОВАНУ ОСОБУ?
КАКО СЕ ОСЛОБОДИТИ ОД ДЕМОНА? ПРОСВЕТЉЕЊЕМ

Такозвано просветљење, ослобађање душе или васкрсење није ништа друго до повећање процената присуства душе у телу толико да је она постала надмоћна над свим другим утицајима и органским и неорганским.

ДА ЛИ НАУКА РУШИ ХРИШЋАНСТВО?
Одговор је да. Успон науке и технологије био је попраћен наглим ослобађањем нашег света од црквеног утицаја и повлачењем религије

ДА ЛИ СЕ БЛИЖИ КРАЈ ТРАДИЦИОНАЛНОГ ХРИШЋАНСТВА?
Црква не дозвољава критички приступ религији већ наставља са дословним интерпретацијама библиских навода и стриктно прихваћеној догми, то је суштина пропадања црквеног хришћанства.

ДА ЛИ ОВО ШТО ЗОВЕМО ХРИШЋАНСТВО ЈЕ ИСТО СА УЧЕЊЕМ ИСУСА ХРИСТА?
Такозвано хришћанстбо које ми познајемо, је Павлово учење прихваћено као државна религија.

ШТА ЈЕ ХТЕО УСТВАРИ ИСУС ХРИСТ?
Исус је покушао ослободити човечанство од утицаја званичних цркава, Исус је желео директну комуникацију између Бога и Човечанства. Није желео да Црква буде посредник.

КАКО ЈЕ ЧОВЕК ЗАПАДА ПОСМАТРАО СЕБЕ У ОДНОСУ НА БОГА?
Вековима је човек Запада учио посматратти себе као биће одвојено од Бога, чак и у двадесетпрвом веку.

ДА ЛИ ТРЕБА ДА ОЧЕКУЈЕМО КОНАЧНИ НЕСТАНАК ВЕРЕ У БОГА?
Ми не требамо очекивати коначни нестанак вере у Бога, али треба очекивати морални пад нарочито у двадесет првом веку. Свет че бити поплављен настраностима које ће бити легализоване и озваничене у најстаријим и највећим цивилизацијама света. Инсцест ће бити озакоњен, односно неће се третирати као кривично дело, педофилија ће бити нешто нормално чак и у самом Ватикану. Демони ће завладати светом и биће сви хомосексуалци и своју настраност легализоваће и уносити у законе и уставе својих најразвијених Европских земаља и Америке наравно. Задња линија одбране биће Правослаље на челу са Русијом.

КАКО СЕ ЊУ ЕЈЏ ШЕГАЧИ СА СВИМ РЕЛИГИЈАМА ПА И СА ХРИШЋАНСТВОМ?
Њу Ејџ тврди да Хришћанство једноставно није утемељено на истини. Хришћанство је једна лепа прича политички мотивисана. Политичке структуре су биле те које су злоупотребиле Исуса и преко њега су остваривале друштвену контролу. 325. године, рептоид, римски цар Константин сазвао је први васељенски сабор у Никеји када су установљене политички мотивисане хришћанске доктрине на којој је почела дуга историја хришћанског крвопролића и духовне преваре у следећих хиљаду и шесто година. Од тада је Ватикан којим су управљали рептоиди задржао политички стисак око врата Европе доносећи „радосна“ времена као што је мрачно доба заједно са „просветљујућим“ догађајима почев од крсташких ратова преко инквизиције, сатанизовања жене све до данас.

КОЈИ ЈЕ НАЈМОЋНИЈИ ИЗУМ ИКАДА СМИШЉЕН?
Религиозни мит је најмоћнији изум икада смишљен. Мит служи као прича која усмерава и мобилизује људе. Пажња није усмерена према стварности него на његовој фикцији. Прича не може да функционише уколико нека заједница или народ у њу не верује.

КОЈА ЈЕ ИРОНИЈА У СВЕМУ ТОМЕ?
Иронија раног хришћанства била је и то што је сам Исус био Јеврејин који је обожавао јеврејског Бога, држао се јеврејских обичаја, тумачио јеврејски Закон и стекао јеврејске ученике који су га прихватили као јеврејског Месију. Па ипак, само неколико деценија после његове смрти, Исусови следбеници су створили једну религију која се успротивила јудаизму. Како су се хришћани тако брзо од једне јеврејске секте претворили у антијеврејску религију?

КАКО СУ СЕ ДЕМОНИ ПОИГРАЛИ СА ХРИШЋАНИМА?
Они су се сада поиграли мало и са хришћанима. Како? Тако што су Хришћани признавали да је Исус Месија који је најављен у јеврејском светом писму, самим тим признавали су и свето писмо, те древне јеврејске текстове као темељ својих сопствених веровања. То значи да су хришћани усвојили јеврејску Библију као своју сопствену. Али, зар није јеврејска Библија била за Јевреје

ЗАШТО ХРИШЋАНИ ВЕОМА АРОГАНТНО ТВРДЕ ДА ЈЕ ИСУС ЈЕДИНИ ПУТ КА БОГУ?
Зашто хришћани сматрају да имају оправдања да тврде да су они у праву, а да свако други у свету сем њих греши? Јасно је да су јеванђеља написана са становишта вере и и да их нису писали мирни посматрачи са стране, али то не значи да их треба одбацити.

МОРАМО ДА ВИДИМО ШТА КАЖЕ НАУКА?
Многи научници говоре да сплет догађаја у Јеванђељима није реалистичан. Научници не могу да докажу нити да побију васкрснуће. То је суштина хришћанске вере и на то питање одговор се може наћи у нама самима

КАКО МОЖЕМО ДА ПРИХВАТИМО ПОСТОЈАЊЕ БОГА?
Цео Нови Завет као и постојање Бога можемо само да прихватимо вером а Творца својим отвореним Умом, својом проширеном свешћу.

КОЈУ ПОРУКУ ОСТАВЉАЈУ ЈЕВАНЂЕЉА?
У Јеванђељима се анђели често појављују у кључним моментима да би пробудили веру, и тај позив на веру налази се у сржи Новог завета. То је тај мотив, то је та основна порука, позив на веру.

ДА ЛИ ЈЕ НАУКА НАШЛА ДОКАЗ ЗА ИСОВО РОЂЕЊУ ИЛИ ЈЕ ТО ЧИСТА ФИКЦИЈА ?
ДА ЛИ ЈЕ ИСУС ПЛОД ЧУДЕСНОГ СЈЕДИЊЕЊА ЈЕХОВЕ И МАРИЈЕ ?
ДА ЛИ СЕ ИСУС ПОЈАВИО ОДЈЕДНОМ СА ЧУДЕСНИМ СПОСОБНОСТИМА?
ДА ЛИ ПОСТОЈИ ДИЛЕМА О ИСУСОВОМ ИДЕНТИТЕТУ ПОВОДОМ ЊЕГОВЕ МОЛИТВЕ БОГУ У ГЕСТИМАНИСКОМ ВРТУ?

. Ако је Исус Бог прерушен у човека а не право људско биће, онда Исусова молитва у Гестисманиском врту Богу да му поштеди живот, обична је фарса јер он онда лије крокодилске сузе, јер не осећа никакву патњу.
С друге стране ако је људско биће, а у истовременом јединству са оцем, онда постаје разумљиво али тајанствено, али није разумљиво да се бог моли богу.

КАКВУ ЈЕ ПОРУКУ ДОНОСИО ИСУС ?
КАКО СУ ЈЕВРЕЈИ ПРИСВОЈИЛИ БОГА ?

И како су га Израелци створили тако су га и присвојили, што је довело до тога да су се сами прогласили „изабраним народом“ на шта су стекли маркетиншко право као оснивачи монетеизма.

ПОШТО ЈЕ ЈЕХОВА БИО ЊИХОВ УНИШТАВАО ЈЕ ДРУГЕ НАРОДЕ ЊИХОВЕ ПРОТИВНИКЕ. ЗАШТО ?
ДА ЛИ ЈЕ ХРИШЋАНСТВО ПОКРИЛО ЦЕЛУ ЗЕМЉИНУ КУГЛУ?
ДА ЛИ ЈЕ ХРИШЋАНСТВО НАТПРОРОДАН ПОЈАВА ?
ШТА ЈЕ СУШТИНА ХРИШЋАНСТВА ?

Треба на крају извести закључак, да суштина хришћанства није Исусова особа, него апстрактна идеја, разрађена у целом свом опсегу током столећа који су претходили нашој ери. Тријумф хришћанства био је резултат еволуције, а не револуције

ДА ЛИ ТРЕБА ДА СЕ ГРАДИ НОВА СЛИКА О ИСУСУ ХРИСТУ ?
Сада треба да се гради нова визија о Исусу, не више као јеврејском пророку, него универзалном Месији, Спаситељу свих народа на свету. Али да ли ће остали народи на свету који нису хришћани прихватити Исуса као спаситеља јер они имају своје спаситеље у ликовима својих богова.

ИСУС НИЈЕ БИО НЕКИ ПОЛИТИЧКИ РЕВОЛУЦИОНАР:
ДА ЛИ ДАНАС ТРЕБА ПОНОВО ДА ОТКРИЈЕМО ИСТОРИСКОГ ИСУСА?

Данас вапимо за потребом да се успостави равнотежа, која је не само цркви, већ и читавом свету, потребна да поново открије историјског Исуса, Исуса који ништа не би толико желео до да сва Аврамова деца, Јевреји, хришћани и муслимани, живе заједно у слози као једна породица у Царству Божјем.

ШТА КАЖУ ТРИ РЕЛИГИЈЕ О ИСУСУ. КО ЈЕ ИСУС?
Хришћани сматрају да је Исус Бог.
Јевреји да је Исус човек кога је Бог „усвојио“.
Муслимани да је Исус човек у кога је ушао Бог.

ЗАШТО ЈЕ ИСУСОВ БРАТ ЈАКОВ ЗАБОРАВЉЕН?
ГДЕ ЈЕ СРЖ ХРИШЋАНСТВА?

 Preuzmite kompletnu knjigu Download (1 Mb)

 

www.hosting001.net Вита Васић - Свилајнац