Demoni vladaju svetom • Насловна страна • О мени • Контакт • Цене и наручивање • Изабрани коментари • Кратки текстови •

Demoni...Uvod...1
Demoni...Uvod...2
Demoni vladaju...1
Demoni vladaju...2
Demoni vladaju...3
Demoni vladaju...4
Demoni....pitanja

 
Калауз
Трчање за дугом
Божији сценарио . . .
Србине пробуди се . . .
Спаситељ
Докази о постојању Бога
Демони владају светом
Потрага за Богом
Србија у оковима
Магија у служби демона
Заблуде Дарвинизма
 
21 video -maj 2014.
Demoni...(video)
Dinosaurusi...(video)
Srbine, probudi se...(video)
Spasitelj . . . (video)
Dokazi . . . (video)
Божији сценарио (фото)
Спаситељ (фото)
Путописи (фото)
distribucija@beoknjiga.rs
www.beoknjiga.rs
011-22-600-22

Download (0,65 Мb)

Сајам књига Београд 2013

 YOUTUBE

 

ДЕМОНИ ВЛАДАЈУ СВЕТОМ - ПИТАЊА (Беокњига 2013)

Преузмите скраћену верзију књиге у ПДФ-у Download (150 Kb)

Комплетна верзија књиге Download (0,65 Мb)

1. ДА НИСУ БОГОВИ МОЖДА ВAНЗЕМАЉЦИ?

Та унутрашња борба човека, потреба да схвати одакле долазимо, имали наш живот смисла, увек ће наићи на прапочетак, ко смо, одакле смо? Да нису Богови „Ванземаљци“? За разлику од нас научници нису чекали да се они врате већ су пошли њима у сусрет. Хоће ли коначно наука бити у прилици да докаже веровања наших древних предака?
Не само наука, већ је 2008 године Ватикан издао саопштење да постоје ванземаљци. Ватиканска опсерваторија Castel Gandolfo, у Италији где је главни астроном Ватиканске опсерваторије, отац Габриел Фнес, признао је могућност постојања ванземаљског живота на другим планетама.
Богови су се спустили у време наших предака. Тако је то ушло у свете књиге, митологију, легенде, људи су тада правили разне религије од тога. Од тога да су ванземаљци дошли овде је био почетак свих религија.

2. ДА ЛИ БОГОВИ УМИРУ?

Векови пролазе, смењују једни друге, религије се рађају, умиру и нестају. Наравно нестају и њихови Богови. У Индији постоји једно место Мохењо Даро. Сматра се да је то најстарији град на свету. У Мохењо Даро је пронађено седам слојева. Чини се да је ту цивилизацију седам пута задесила нека велика несрећа. Ту су нађени храмови и статуе Богова. Ове цивилизације су нестале; нестали су и људи, нестале су и њихове религије, нестали су њихови богови.
Атомски ратови међу древним цивилизацијама звучи као научно фантастични роман. Када читате древне хиндуистичке епове они у њима говоре о застрашујућем оружју.
Бог хришћана ће нестати чим нестане хришћанства; Русија је била седиште хришћанства, Руси су били највећи Православни Хришћани у свету. Шта се десило са овим хришћанима?. Прво су им наметнули веру, затим одузели, па опет натурили. Бог постоји, па Бог не постоји, па опет Бог постоји. Шта је следеће?

3. ДА ЛИ СУ НАС ВАНЗЕМАЉЦИ ПОСЕТИЛИ ИЗ КОСМОСА?

Практично свака људска цивилизација била је у контакту са ванземаљским бићима. Зашто је то још увек мистерија ако постоје несумњиви докази о посети ванземаљаца. Вероватно што би таква информација била разарајућа по наш поглед на свет. Обелодањивање би значило да неки од наших најнегованијих митова о пореклу људске врсте и наше историје и археологије распали. Испитивања јавног светског мења показује да више од половине људске популације верује да су нас посетили и да постоје ванземаљци. Скоро све велике светске вере су засноване на причама о небеским бићима која су посетила Земљу. Широм света имамо прецизне описе у древним текстовима која реч по реч казују да су нека бића дошла са неба.

4. ДА ЛИ ЈЕ ЛЕОНАРДО ИМАО СУСРЕТ СА ВАНЗЕМАЉЦИМА?

Могу ли мистериозне слике из ренесансе бити доказ да су Леонардо и његови савременици имали сусрет са ванземаљским бићима током 15 века. За одговор ја се не окрећем ка Да Винчијем уметничким делима већ ка његовим невероватним изумима. Његова способност да своје цртеже пројектује у будућност и предвиди њихову употребу. Шта је био извор његових невероватних и пророчких изума? Да ли су они били продукт његовог огромног генија или је био под утицајем, ванземаљске интелигенције. На сваких неколико стотина година појављују се људи који на свој начин доприносе фантастичном напретку људске расе. Сетите се Николе Тесле, Ајнштајна, Коперника, Микеланђела, Шекспира. Уосталом ко од нас може да докаже да јединствени генији, што се вековима јављају на нашој планети, у свим крајевима наше планете, нису створени преношењем мисли изванземаљских разумних бића?

5. ДА ЛИ ПОСТОЈЕ ЛЕТЕЋИ ТАЊИРИ?

Најчувенији очевидац НЛО-а био је Џими Картер, који је још као гувернер Џорџије 1973. седео на својој веранди са још двадесеторо људи, после једне званичне вечере у Томстауну, када су сви по његовим речима видели НЛО који је био величине Месеца и неколико пута мењао боју од црвене у зелену. Касније, када је постао председник САД, наредио је покретање истраге о НЛО-има и одобрио 20 милиона долара у ту сврху.
Летећи тањири почињу некако да се јављају од 1946. годинe, зато ћемо да набројимо неколико најкарактеристичнијих примера.. Након катастрофалних атомских бомби које су 1945. године означиле крај Другог светског рата, наша планета је изашла из безличне свемирске анонимности. За њене бучне становнике заинтересовала се нека далеко супериорнија цивилизација, која је послала своје извиднице да прате развој живота на Земљи, и управо од тада се појављују летећи тањири.
Радио аматери широм света, који су преко својих пријемника 21. јула 1969. године пет сати пратили дијалог између контроле лета у Хјустону и посаде историјског „Аполо 11“ на Месецу, једног тренутка чули су запањени глас Нила Амстронга: „Видим необичне ствари... Боже мој па овде су и други астронаути! Видим огромне предмете! Изгледају као свемирски бродови! Гледају нас. Поређани су на другом рубу кратера! Посматрам их.“ Истог тренутака Контролни центар у Хјустону је прекинуо везу са „Аполом 11“. Зашто? Посматрања и праћења показала су да се НЛО-и понашају веома разумно. Лете у одређеним формацијама и врло често их региструју над аеродромима, атомским станицама, централама и новим техничким постројењима. Када је тако очигледно да они постоје поставља се логично питање, зашто се НАСА држи тако тајанствено, зашто ћути? Коме одговара да летећи тањири и даље остају најчуднија мистерија савременог човечанства? Да ли Владарима из сенке, да ли Ватикану? Ако би то прихватили као чињеницу, онда би добили и доказ да наше Сунце није једина звезда способна да подржава и развија живот. То би свет окренуло наглавачке.

6. ДА ЛИ ПОСТОЈЕ ТРАГОВИ ВАНЗЕМАЉЦА?

Сваки траг ванземаљаца је повезан са њиховим доласком са неба или другачије речено са летењем. Чиме су летели? Све древне цивилизације попут оних откривених на удаљеним пацифичким острвима, у Азији и Јужној Америци развиле независно једна од друге. Али оне између себе имају невероватне сличности у стилу градње. Изводи се закључак да су оне биле међусобно повезане. Свакако су их повезивале летилице. Нешто је летело и повезивало све цивилизације. Постоје докази да су се те летелице звале вимани. Ове древне културе биле су повезане летећим машинама и њиме су управљали ванземаљци.
Знамо причу из Библије где је звезда водила три мудраца до места где се родио Исус Христ. Ако знамо да се звезде не крећу а то је записано у Библији онда се може извести закључак да је то био васионски брод а не звезда.
Постоји карта света за коју се не зна ко ју је направио. Те карте приказују свет, не како изгледа данас, него онако како је изгледао након последњег леденог доба. Та мапа је у супротности са мапама тог времена јер је та мапа коју је први открио Рајс показивала земље које нису биле још откривене. Показује обалу Антартика кад није била под ледом.
Оно што је описано у Старом завету није Бог, то је погрешно схваћен ванземаљац од крви и меса које су наши преци криво интерпретирали као божанско биће. Зашто? Због непознавања науке и технологије..
Како објаснити највећу слику на свету у Перуу, која се види наравно из авиона, а откривена је тек 1939. године. Она је дугачка 48 километара а широка 17 километара и представља цвеће, разне друге тропске биљке.

7. КАКВЕ ВЕЗЕ ИМАЈУ ВАНЗЕМАЉЦИ И НАСА?

Ко је створио НАСУ-у? Свакако они Владари који су знали да постоје ванземаљци као цивилизација која нас је у прошлости посећивала..
Необјашњива виђења у свемиру, трка за одлазак на Месец, је ли то била трка за технологијом коју је иза себе оставила ванземаљска цивилизација. НАСА је сама признала да је „изгубила“ неке снимке са Месеца. Шта је било то на тим снимцима што остали нису смели да виде изузев само групице одабраних научника. Можда доказ да су имали контакт са ванземаљцима.
Ако су Американци склони претеривању и хвалењу како онда тумачити Русе који су склони заташкавању и сакривању истине али ову нису могли да сакрију. 1985. године совјетски космонаути из програма SALJUT 7 пријавили су званично у свом дневнику да су видели око свог брода на десетине бића људског облика са крилима. Да ли су то били анђели или ванземаљци у посебним свемирским оделима која су бљештала. То је доказ да су ванземаљска бића хтела да нас контактирају
Да ли је случајно да сви који су правили програме слања људи у Космос, сви до једног су научници масони. Чак су бирали и астронауте које су слали па су и они били масони који су у самом васионском броду изводили масонске ритуале да би се приближили и позвали ванземаљска бића јер управо верују да су они потомци баш тих ванземаљских бића. Нису они једини који су то тврдили.

8. ДА ЛИ ПОСТОЈИ ВЕЗА ИЗМЕЂУ ВАНЗЕМАЉАЦА ЧУДОВИШТА?

Јесу ли митска створења, чудовишта, пука фантазија? Или су она стварно постојала у древној прошлости? Да се нису догађале неке врсте експеримената? Та створења, чудовишта су директни производ ванземаљских генетских експеримената из наше прошлости. Могу ли звери и чудовишта из древних легенди заиста бити производ напредне ванземаљске интелигенције?
Пронађени су фосили па се поставља питање јесу ли змајеви можда били диносаури с крилима. Али ту има један проблем. Животиње које су бљувале ватру не постоје у животињском свету. Значи, оно што ту имамо је изум који уистину избацује ватру из уста а у том случају не ради се о створењу, него о некавој летилици.
Да ли су постојала дивовска морска створења. У светим записима јеврејске Библије постоје записи о сусрету са некаквом врстом чудовишта у причи о Јони. За казну су Јону бацили у море где га је прогутала нека дивовска риба и он је био у њој три дана када га је она избацила напоље на обалу. Свакако да не би могао преживети од тог бића па била то која риба или чак кит. Да ли је тачно да је Јону прогутала биолошка животиња? Али ту лепо пише да су ребра тог кита била од сјајне бронзе. Мени то звучи као технолошки уређај који је направљен од метала.

9. ДА ЛИ СУ ВАНЗЕМАЉЦИ ИСТРЕБИЛИ ДИНОСАУРУСЕ?

Да ли су диносауруси изумрли или намерно истребљени. Хоће ли наука пронаћи везу између ванземаљаца и диносауруса?. Диносауруси су уствари били први експеримент ванземаљаца са животом на Земљи. Могуће је да су ванземаљци можда желели заменити диносаурусе за интелигентнију врсту која више личи на њих а Земља је била савршено место за тај посао. Шта се стварно десило можемо сами покушати наћи одговор ако погледамо древне списе и у њима резбарија и других дела у којима су диносауруси и човек приказани заједно у животу.
Наука тврди да се 13 километара широк астероид погодио Земљу. То је био катастрофални догађај који је за увек променио климу и рељеф Земље и завршио владавину диносауруса На сликама Маја појављују се диносауруси.. Како су Маје знале за диносаурусе? Зато је постојао план њиховог уништења а не људи. Тај план су могли направити само бића с другог света, ванземаљци. А шта ако наука греши, ако то уопште није био астероид већ ванземаљско оружје? Можда су ванземаљци уништили диносаурусе. Зашто? Али када су 1981. г. научници пронашли материјал иридиј који се не може наћи на Земљи и који је морао доћи ван Сунчевог система, још када су утврдили његову старост на 65 милиона година онда је постало јасно да су ту умешани ванземаљци.

10. ШТА ЗНАЧЕ ПОЈАВЉИВАЊЕ БОГОРОДИЦE?

Свет је сведок спектакуларних призора на небу. Очевици са свих континената извештавају о чудној светлости која се спушта са неба. Паранормално и натприродно. Како просечна особа треба реаговати на тврдње о приказама које посећују земљу?.
Да ли нам Бог шаље поруку? Приказе Богородице привукле су милионе у сваком кутку света. Свуда по свету стижу извештаји о местима где је речено да се појављује Богородица.
Стручњаци из науке признају да се појављују приказе свуда у свету мада за то немају научно објашњење. Све што је Богородица говорила јесу текстови из Библије.
Да није овај феномен појављивање Богородице велика обмана? Поруке упућују да је Богородица посредник између Бога и људи као Божји изасланик и заступник људи пред Богом. То су супротности са Библијом. Исус Христ је посредник између Бога и људи. Приказе често долазе под термином „Краљица Небеска“. У Јереминијом књизи сам Бог идентификује Краљицу небеску као паганску богињу и укорава свој народ што је следе: Краљица небеска се често појављује са дететом које је наводно Исус. Исус је био распет као човек и он се неће вратити као беба. Краљица небеска је овде хиљадама година заводећи и варајући Божји народ. Да ли Свето Писмо упозорава на Злу Жену, Краљицу која ће обманути све народе? У књизи Откровења указано нам је баш на ту Краљицу. У последње време биће једна зла жена која ће бити део обмане која ће преварити цео свет. Приказа која се идентификује као Марија говори да све цркве треба поново да се уједине тако да буде само једна Црква. 8. октобра 2000. године папа Јован Павле са 1600 бискупа са највећом групом која се икада сабрала на тргу Светог Петра у Ватикану, поверила је човечанство и трећи миленијум Богородици.

11. КАКВЕ ВЕЗЕ ИМАЈУ ВАНЗЕМАЉЦИ СА АНТИЧКИМ БОГОВИМА?

Већ хиљадама година древни митови описују богове који стижу са небеса. Јесу ли наши древни преци створили своје богове својом маштом? Или су једноставно пријавили догађаје за које су веровали да су истинити. Наши преци су криво протумачили ванземаљце као богове. Митологија је препуна тих богова који су се са неба спустили на земљу. Не ради се о боговима него о натприродним бићима која су утицала на људе. Због неразумевања, непознавања технологије, наши преци су мислили да ти ванземаљци морају бити некакви богови.
Планина Олимп. Највиша планина у Грчкој. Овде је био дом богова. Зевс засео на свој престо и одређивао судбину смртника. Врх планине Олимп није био само врх планине него писта за свемирске бродове. То је описано како је понекад било велике тутњаве на Олимпу а цео врх би се уздизао. Долазимо и до легенде које говоре да су богови силазила са неба да би се парили са земаљским девојкама.. Кад су се ти сусрети догодили кад би те жене спавале с тим боговима, што се може пронаћи у многим записима по целој планети. Те жене су заправо имале сексуалне односе са ванземаљцима. А не са боговима, јер богови не постоје. На неки начин су стварали нову расу људских бића. Потомство из тих парења је описано од стране древних људи као полубогови. Стручњаци сугерирају да су ти полубогови били натприродна хибридна бића људског и ванземаљског порекла. Пре много времена дошавши на земљу указује се на то да су ванземаљци променили нашу генетску грађу кроз циљану мутацију наших гена, углавном у њиховим лабораторијама. Узели су пар људских бића, променили су њихов ДНК, а затим их поново вратили међу популацију, и тако су рађањем ти људи пренели нову генетску промену на целу популацију. Ја мислим да ти докази указују на један закључак. Да су ванземаљци променили генетику ДНК раног човека.

12. ДА ЛИ ПOСТОЈЕ БАЗЕ ВАНЗЕМАЉАЦА НА ЗЕМЉИ?

Постоје извештаји још од 1972. године у вези активности Владе САД са ванземаљским бићима. Информације почињу с чувеним инцидентом код Roswella (New Mexico) 1947. у коме су пронађена тела ванземаљаца и један преживели. Од тада почиње заташкавање информација. Следећи главни догађај уследио је 1954. када је америчка влада остварила званични контакт са ванземаљцима, као позитивним ликовима. Они су слетели у војну базу Air Force Base и сусрели са тадашњим председником Ike Eisenhowerom. Том прилико су потисали и формални Споразум.
Споразум је имао две одребе: „Ванземаљска бића се неће мешати у наше послове нити ми у њихове. Ми ћемо чувати њихово присуство на Земљи као тајну. Они ће нам осигурати напредну технологију и помоћи у нашем технолошком развоју. Заузврат, они могу вршити експерименте на људима у ограниченом броју и само повремено.

13. ЗАШТО СУ КЕНЕДИ И МЕРЛИН МОНРО БИЛИ УБИЈЕНИ?

Такође је договорено да ће бити направљене подземне базе за коришћење а да ће две базе бити заједничке. Они су убедили владу УСА како је њихов једини циљ само да посматрају нашу цивилизацију, да су они угрожени на својој планети и да им је потребна наша помоћ у виду генетских експеримената да би себе унапредили. Све је морало да иде скривено од јавности. Кенеди је сазнао и најавио да ће то спречити и све обелоданити. Зато је убијен. Такође из истих разлога убијена је позната глумица Мерлин Монро. Она је била интимна са Кенедијем и сазнала од њега причу о ванземаљцима и тајним пословима владе. Није била довољно контролисана да ћути, најавила је једно вече у телефонском разговору да ће медијима све да објави. Телефон су јој прислушкивали. Исте ноћи су јој упали у кућу, дрогирали је, стрпали у болницу где је умрла – иако је била сасвим здрава.

14. ДА ЛИ ЈЕ ТВОРАЦ ЈЕ СВЕСТ?

Шта је Творац? Да ли је Творац биће како га приказује религија? Не, Творац није биће Творац је небиће. Он је основа свег бића. Сва бића могу се именовати и описати. Творац се не може ни описати ни именовати једино можемо задржати име које значи да нешто или неко све ствара зато се и зове Творац. Значи Творац је небиће.
Небиће није супротно бићу оно постоји и пре појаве свих бића. Оно претходи појави свих ствари које оно као небиће или Творац ствара. Да се закључити да само биће, богови или ванземаљци морају проистећи из неког извора који није биће и које се, сходно томе, назива небићем, Творцем.
Будући да Творац као небиће постоји, оно мора да буде извор свега и вечно постоји.
Без почетка и вечно, јер када би имало почетак, морало би да настане из нечег другачијег, тј. Небића, такође ако има крај након краја следи небиће, дакле Небиће је без почетка и вечно.
Оно је цело, нема делове јер када би имало делове, они би били раздвојени, нешто би било између њих, а то би морало бити опет небиће.
Непроменљиво, јер када би се небиће мењало то би значило да нешто ново настаје, а ново може да настане из небића, небиће ће га створити а то ново зваћемо биће. Значи небиће, Творац ствара биће.
Непокретно, јер када би се кретало морало би да заузима претходно празан простор а њега нема јер је све то небиће, Творац.
Просторно ограничено, јер када би имало другачији облик онда би то било биће које се креће, мења, настаје, има делове итд.

15. КОЈА ЈЕ РАЗЛИКА ИЗМЕЂУ ТВОРЦА И БОГА?

Творац је створио сва бића у Универзуму.
Творац је небиће. Шта је онда то што зовемо Небиће? Творац је Свест. Творац као свест се налази у нама нешто исто као што црква тврди да се Бог налази у нама и ми у њему. Не само што се оваквом интерпретацијом омогућава егзистенција свести независно од облика или материје већ се њоме материја и енергија подређују свести тиме што се тумаче као њене пројекције.
Шта је онда Бог? Бог је један од термина који описује савршено, надљудско биће. За Бога се верује да је створио свет. Зато сам ја увео нов теримин не Бог него Творац да би се направила разлика. Ако неко нешто ствара он је Творац, стваратељ. Принцип веровања у једног бога је монетеизам, а у више богова политеизам. Ја сам се приклонио теорији о политеизму. Да имамо више богова ванземаљаца, ја то доказујем у књизи.
У онтолошко теистичким системима појам Бог се везује за трансцендентно биће. Бог представља свето, узвишено, вечно и бескрајно биће које је створило свемир и човека. Ја сам увео другачију терминологију са другачијим значењем. Творац.
Творац је створио Универзум и читаву хијерахију богова. Неки од богова са доње лествице хијерархије богова створили су човека.
Да би смо знали како функционише читава универзална хијерархија богова морамо то да схватимо помоћу еманације.

16. ШТА ЗНАЧИ ЕМАНАЦИЈА?

Еманација је филозофски појам који означава извирање нечег нижег из нечег вишег, коначно извирање свих ствари из једног највишег извора. Највиши извор је сам Творац. То је схватање по којем свет настаје непрестаним створитељним преливањем бића једног у друго, а не једнократним чином стварања, слабећи у силазним ступњевима. То значи да је Творац створио жива бића која за наша схватања су ванземаљци јер живе ван наше Земље. То уствари значи да ванземаљци стварају ванземаљце и праве хијерахију ванземаљаца који се налазе у Универзуму и који су задужени за уређење Универзума. Као што светлост постаје слабија што се више удаљује од извора, тако и бића постају несавршенија што се више удаљују од Творца. Отуда поступност опадања у природи, и настанак зла. Ванземаљци на најнижој лествици те хијерархије су они који су посећивали Земљу и за које су древни народи говорили да су богови јер су сви обећали да ће се вратити и нису се вратили
Зло је оно најниже у процесу еманације. Еманација је донекле супротан појам еволуцији - док се у еволуцији процес креће од несавршеног ка савршенијем, у еманацији иде од савршеног ка мање савршеном. Та исконска негација бића, то исконско зло, оно исто као и еманација живота има животне облике који је изражавају и ти облици су данас познати као ђаволи и демони.

17. КАКО ИЗГЛЕДА ХИЈЕРАРХИЈА БОГОВА?

ТВОРАЦ И ХИЈЕРАРХИЈА БОГОВА

ТВОРАЦ

Творац је
СВЕСТ

Творац је
Небиће

Творац је створио
УНИВЕРЗУМ

Универзум је испуњен енергијом.
Енергија заустављена до тачке видљивости је материја.
Подељен је на саставне делове и сваким делом управља.

Врховно Биће
Бог

Сваки саставни део Универзума подељен је на.
САЗВЕЖЂА

Њима управља Биће
БОГ

Енергија нашег сазвежђа подељена је по религијама.

Муслимани

Управља Бог
ALAH
Уз помоћ Muhameda

Хришћани

Управља Бог
RASIEL
Његов син
Immanuel
Исус Христ

Хиндуси

Управља Бог
BRAHMA
Уз помоћ
Višnu, Lakšmi, Šiva, Kali

Све остале религије у свету имају право на део енергије нашег сазвежђа и тим деловима управљају њихови Богови.

Врховно Биће Бог је створило све ванземаљце.
Позитивне и негативне.

Позитивни ванземаљци створили су људе, само њихова материјална тела. Нашу свест добили смо од Врховног Бића Бога и после наше смрти наша свест одлази у паралерни Универзеум који се састоји из чисте енергије свести, односно враћа се Врховном Бићу Богу који нам је дао.

18. КАКО СУ НАСТАЛИ ДЕМОНИ'?

У свести Бића Бога је био као креација

ЛУЦИФЕР

1/3 Анђела полази за Луцифером.
Претварају се у Демоне на суптилним димензијама.
У Библији се називају пали Анђели.
Они су се населили у соларном систему
Alpha Acim

Њихов Бог је био астрални господар
SATANA

Сатана ствара у соларном систему Alpha Acim негативна физичка бића на физичком плану.
Рептоиде.
Рептоиди долазе на Земљу и стварају Хибриде.

19. ДА ЛИ СУ ВАНЗЕМАЉЦИ КРЕИРАЛИ ЧОВЕКА?

Јесу ли људи уистину еволуирали од мајмуна? Или је наша интелигенција резултат плана с другог света? Коначно бисмо требали прихватити идеју да су ванземаљци имали некакву улогу у нашем развоју. Када су ванземаљци дошли на нашу планету схватили су да је планета пуна живота, а један облик је био најнапреднији а то су били наши преци. Извукли су ДНК-а и променили основне информације у њему. То је нешто што наша генетика чини свакодневно. Ћелија је промењена, а плод је уметнут у материцу женке исте врсте. Та женка ће родити дете након 9 месеци али због уметнуте мутације, а у томе је разлика јер су то направили ванземаљци на вештачки начин. Можда смо њихов експеримент с интелигенцијом. Можда се ради само о игри. Имамо ген који је одговоран за језик и то је оно што нас одваја од животињског света. То није могло да се створи само по себи. То су нам они усадили. Они су одлучили да људи могу комуницирати. Је ли доказ о нашем ванземаљском пореклу уграђен у нашем генетском коду?

20. ДА ЛИ СУ ПОСТОЈАЛИ АДАМ И ЕВА? ШТА ЈЕ РАЈСКИ ВРТ? ШТА ЈЕ „ДРВО ЗНАЊА“?

И наука и Библија указују на исти треутак у древном времену када се данашњи човек појавио на Земљи. Мит о Адаму и Еви по мени није мит. Сигуран сам да је то истинита прича. Мислим да су Адам и Ева били на овој планети и били су прва људска бића за које знамо. А помогли су нам у насељавању ове планете. Шта је Рајски врт? Ја мислим да је то подручје у којем су била смештена генетски манипулисана људска бића, Адам и Ева. Када је човек први пут постао интелигентно биће. У Библији пише, „ако једеш са овог дрвета постаћеш попут Бога“. Сотона у облику змије је наговарао Адама и Еву обећавши им да ће бити попут Бога. Знање које су стекли Адам и Ева, као и човечанство уопште дало је човеку способност да на крају изводи генетске манипулације.
Што је било „дрво знања“? Је ли то дрво у ствари спирална структура ДНК-а у нашим телима коју су генетски конструисали ванземаљци пре 50.000 година? Тако да бисмо имали способности какве имамо данас. По мом мишљењу је сама ДНК-а то „дрво знања“. Али зашто је то одједном постала лоша ствар? Чини се да су ванземаљци, барем неки од њих хтели да имамо то знање. Да будемо попут богова, али су други рекли „Не“, човек не сме имати то знање.

21. ДА ЛИ МИ ПОТИЧЕМО СА НАШЕ ПЛАНЕТЕ ЗЕМЉЕ ИЛИ СМО ДОШЛИ ОДНЕКУД?

Да ли ми потичемо са наше Земље одувек, или смо дошли са неке друге планете. Изгледа ни једно ни друго него да смо створени на Земљи а да су нас створили ванземаљци, бића са других сазвежђа, са других планета.
Ванземљци су дошли на нашу планету Земљу са различитим мисијама. Они су овде пре људи; Позитивни ванземаљци дошли су са звезде Проксима Кентавра у сазвежђе Орион и сместили су се на планету Ригел. Они су створили нас људе, и они контролишу апсолутно све на овој планети. Они су ти „богови“ из свих древних предања „који су сишли са неба“ и чије је „царство небеско“. Њихова реалност је скривена у мит. Људи су тако програмирани да верују у реалност митова да им је тешко да прихвате једноставну реалност која стоји иза мита.
Ригелани су први дошли на Земљу са Творчевом мисијом да створе људску расу овде као што су је стварали и у другим сазвежђима.

22. ОДАКЛЕ СУ ДОШЛИ ДЕМОНИ?

Одакле су они дошли? Они су дошли са исте звезде Проксима Кентавра и у сазвежђу Орион населили су планету Мимтака. Њих су створила нефизичка бића на звезди Проксима, независна од овог Сазвежђа Орион, да буду оличење силе која се супроставља стваралачкој сили.
Они постоје на граници физичког и нефизичког, астралног света. Да би били делотворни и на физичком плану била им је потребна генетика физичких бића. На планети Мимтака су затекли физичка бића рептиле. Они су своју генетику измешали са генетиком затечених рептила у односу 50% : 50% који су живели на планети Мимтака и створена је врста Хуманоидних рептила који ходају усправно на две ноге и имају репове. Назваћемо их Рептоиди. Зашто сам узео термин рептоидна бића. Зато што ћемо видети касније да они имају сви неку врсту репова, више личе на змијолика створења или змајеве јер о томе има безброј доказа по свету. На свим континетима они су оставили трагове о себи.
Зато је демонима-рептилима (рептоидима) и данас потребна енергија. Они немају своју енергију. Енергију могу једино да узимају од мртвих људи. Како доћи до мртвих људи? Изазивају болести са фаталним исходом, катастрофе, падове авиона, исклизнућа возова, судари аутомобила. Али то је све мало јер је њих премного. Они демони који не могу да се дочепају енергије људи буду једноставно после извесног времена дезинтегрисани.

23. СТВАРАЊЕ ХИБРИДА

Рептоиди на Земљи су били одсечени од своје космичке империје одакле потичу, површину Земље контролисале су људске расе, Рептоиди направили су план како полако да преузму власт на Земљи. Одлучили су да помешају своју рептилску генетику са људском у размери 50% : 50%, да створе хибридну врсту људи рептоида који само споља изгледају као људи и који би извршавали њихову вољу на Земљи. Када поставе таквог човека са измењеном генетском структуром на власт, онда лакше могу да владају осталим људима на физичком плану преко њега. Процес хибридизације трајао је вековима, отимали су владаре и наместо њих постављали њихове клонове који су ширили њихову генетику на своје наследнике. Добили су рептоида који је у потуности имао људски облик.
Краљевске породице имају врло дуго генеалошко порекло, све до Вавилона, и све време су били негде на некој власти. Људски облик им је био потребан да се људи не би уплашили од њих и да их не би препознали. Пошто су ти хибридни владари били малобројни, једини начин да владају великим масама је био помоћу контроле ума, неке идеологије, тј. религије. Све традиције света сведоче о њима као о змајевима, ђаволима, змијоглавим људима и владарима који су дошли с неба. Мојсије, који је био високи свештеник тајног култа, имао је приступ боговима, и од њега потиче једна од највећих историјских лажи, да ако видимо Бога да умиремо. То је једноставно забрана покушаја да се задовољи знатижеља људи да не би видели змијолико лице његовог „бога“.. Данашњи трагови рептоидног порекла човековог, тачније владарске врсте људи, могу се свуда видети на њиховим грађевинама: средњевековни замкови и катедрале препуни су скулптура змајева и ђаволових ликова.

24. КАКО СУ СЕ ШИРИЛИ ХИБРИДИ?

Рептоидна бића-демони створили су хибриде прво у Сумеру. Током времена хибридна цивилизација из Сумера се ширила из Вавилона и преображавала у друге културе. Мигрирали су ка Каквкаској регији и ка Азији. Ка Азији њих је предводила плавокрвна елита владара и свештеника. Називали су се Аријевцима. Да би се Аријевци разликовали од људских бића, које су сматрали нижом врстом, увели су кастински систем. Брахмани су били елита хибрида. Од њихове хибридне елите касније су постале Раџе, Махараџе, султани и владари.
Миграција из Сумера ка западу ишла је преко Кавкаске регије. Ту су постали познати као Хазари, који су касније, у 8. веку преузели јудаизам и постали Ашкенази Јевреји. Одатле су се ширили према западу. Дакле пре доласка хибрида из Сумера, тј Хазара, у Европи су живеле људи. Хазари су се измешали са њима и убрзо преузели власт. То су и данас познате краљевске породице и Илуминати.
Позитивна бића су такође створили старе Хебреје. Они су изумрли. Ови који се сада називају Хебрејима и присвајају њихову културу нису њихова генетика. Данашњи Јевреји углавном потичу од Хазара који су преузели Јудаизам у 8. веку да би избегли Ислам. То су Ашкенази Јевреји који уопште нису семитског порекла. Тај догађај је у Библији описан као „излазак из Египта“ и лутање по Синајској пустињи 40. година. Синај може да се препешачи за недељу дана, а они су ту држани 40. година да би изумрла цела генерација. Данас се Русија све више окреће рептоидима који контролишу САД, тако је превазиђен „хладни рат“.

25. ЗАШТО СУ СЕ РОТШИЛДИ И ВИНДЗОРИ УДРУЖИЛИ ПРОТИВ РОМАНОВА?

То је узроковало да су Ротшилди и Виндзори удружили против Романова тако што су изазвали најпре Руско-Јапански рат, при чему су финансирали Јапанце, затим су користећи хаос Првог Светског рата, који су сами изазвали, финасирали и водили Бољшевичку револуцију. Енглези су послали свог агента, јеврејског хибрида Исраел Лазаревич Парвуса да програмира, финасира и спроведе Лењина у блиндираном возу из Швајцарске преко Шведске до Русије. Да финасира није му било тешко јер је заступао Илуминате.

26. КО ЈЕ ИЗВЕО БОЉШЕВИЧКУ РЕВОЛУЦИЈУ АКО ЗНАМО ДА НИСУ РУСИ?

Американци су послали хибрида Лава Троцког са америчким пасошем, и он је био главни командант бољшевичке војске. Али, какве војске? Парвус је договорио са Лењином да се око 300.000 немачких војника, заробљеника, на крају Првог светског рата, преобуче у униформе Црвене армије и они су била ударна снага у „бољшевичкој револуцији“, и у освајању Зимског дворца. Зато су на паради после тога клицали свом немачком комаданту Хајдеру, а не Лењину. Они су масовно рушили цркве, не Руси. Руси су само трчали за њима у наивности и незнању, и да не би били побијени а побијени су милиони, ратом, систематском пљачком и намерно изазваном глађу. Хибриди су програмирали и финасирали Лењина. Његов наследник Стаљин је такође био њихов, био је илуминисани масон (Инициран у Мартински ред масона), који је спроводио политику Ротшилда, то је уништење биолошког потенцијала и менталитета који се базира на чисто људској природи.

27. КАКО СУ СЕ ТРАНСФОРМИСАЛИ РЕПТОИДИ ДА БИ ВЛАДАЛИ СВЕТОМ?

Демони би да владају Земљом. Долазе из своје суптилне димензије са звезде Проксима Кентавра прво у сазвежђе Орион где су се настанили на планети Мимтака. Одатле долазе у наш материјални свет и ту запоседају већ створене хибриде и тако покушавају да истисну људску расу са свих положаја где се одлучује о судбини земаљске расе. Они хоће да одлучују уместо њих и наравно у свом личном интересу а земаљска раса треба да буде поробљена и да буде колонија негативним ванземаљцима.
Већ смо рекли да они немају своју енергију и да њу узимају од људи. Зато они од постанка цивилизације људи стално доносе несреће, „природне“ катастрофе, ратове, крвопролића. Како то раде? Стално улазе у своје већ створене хибриде и стално се трансформишу кроз разне историјске ликове. Навешћемо десетак примера да се схвати њихова сурова али убитачно тачна методологија.
У свима њима је отелотворење зла и једино што повезује све те личности у историји јесте зло, злодела која су они, кроз њих починили у историји, јесте што су имали неограничену моћ над животима других људи. Навешћемо само примере после Христовог рођења.
Када се погледа групно, њихови животи се, као један, протежу на близу 2.000 година, од Калигулиног рођења у Римском царству 12-те године после рођења Христовог до геноцида над камбоџанским народом током 80-тих година XX века. Мотивисани влашћу, религијом, страшћу или политичким убеђењем, ови мушкарци и жене су одреда постали у целом свету синоними за терор и смрт.

28. КАКО СЕ САТАНА ШЕГАЧИО СА ЉУДИМА КРОЗ ИСТОРИЈУ?

Сатана се просто шегачио са људима кроз историју. Доказивао је људима да народом може да влада апсолутно луд владар као Калигула, да хришћане може да прогања како ко хоће, као на пример Нерон, да целу хришћанску Европу може да прегазе крволочне хорде Хуна.
Па ипак, гле Сатанине ироније и шегачења, Франциско Писаро у име Христа, уништио је са пар стотина војника, моћно царство Инка са преко милион војника. Доказивао је да је све могуће. Католичка краљица у протестанској земљи. Мери је била краљица римокатолик у новопротестанској земљи. Распућин „Луди калуђер“ који се подигао из најнижег друштвеног слоја да би постао можда најомраженији човек у Русији. Распућин је био инструмент за брисање 300 година старе династије Романов из историје и промену историје Русије за увек.
Он је једно време опседнуо Карла Маркса и своје идеје изводио кроз њега. Ево како је то радио. Он је Бога одбацио као ирелевантног. Атеизам, негација Бога,. Затим се уселио у Чарлса Дарвина и кроз њега, односно са њим направио огромну штету човечанству својом теоријом о еволуцији, посебно тврдњом да је човек постао од мајмуна.
Ниче је прогласио рођење Надчовека који ће заменити Бога. Сигмунд Фројд сматрао је веровање у Бога илузијом коју зрели људи треба да одбаце. Модерна космологија идеји о Богу задала је смртни ударац. И тако стигосмо до данашњих дана и до Хокинга.
Стив Хокинг, у својој космологији не може да нађе простор за Бога.
Да би дошло до правог рата и са што већим жртвама, односно погинулих да би се демони нахранили њиховом енергијом употребили су свог хибрида кога су додатно демонизовали Хитлера.
Сатана се појављује већ пет хиљада година у разним људским облицима и директно утиче на историју људи. Да би дошло до ширење рата скоро на цео свет на Хитлеров напад требало је да се одговори да би дошло до још већих жртава, односно погинулих да би се демони нахранили њиховом енергијом употребили су свог хибрида кога су додатно демонизовали Стаљина.

29. ДА ЛИ ДЕМОНИ СТВАРАЈУ НОВИ СВЕТСКИ ПОРЕДАК?

Контрола ума, контролна мрежа, камере, једна светска влада, и јединствена светска економија. Шта све то значи? Шта ако успеју у томе до тачке када све могу контролисати. Шта ће онда бити неће ваљда седети и само рећи успели смо. Ко је циљ, због чега је све то рађено?
Одговор на питања; „који је коначан циљ?“ и „ко стоји иза тога?“ је исти. То је Сотона. Да стварају нове завере, да духовно трују становништво. Да припреме терен за појаву бруталног вође који ће у почетку бити лажни принц мира. Створиће таква изопачења људске врсте да ће Хитлер, Стаљин и Џингис Кан изгледати попут дечије игре. Само да вас подсетим педофилије, хомосексуализма, то смо полако прихватили као нормално. Чега се ужасно бојим а то је кад узму власт апсолутно у своје руке онда ће сваком детету на рођењу сотонин генетски код унети у тело бебе. Беба ће постати звер и тако ће се развијати и одрастати пролазећи кроз ту трансформацију. Лоша је ствар да имамо технологију за тако нешто.

30. КОЈА ЈЕ ЊИХОВА ДОКТРИНА?

То је покретачка сила иза идеја попут морал је релативан или карме (судбине). То је порицање зла и позив на грешење. Ово је језгро луциферске доктрине. То је нацрт на коме одабрана група људи ради вековима. Ексклузивно знање ради постизања бесмртности и постајање боговима. Све без помоћи Бога Створитеља већ уз помоћ властитог ума. Сада следи њихова доктрина. Помоћу интелекта човек ће освојити Земљу, освојити природу и сам ће постати бог. Ово се прича у сваком масонском храму. Свако тајно братство, свако тајно друштво пропагира ту луциферску филозофију. То је у ствари идеја нове Атлантиде, новог светског поретка. Античка нада на коју се Буш позива на свом другом инаугурацијском говору показује да је Буш добро упознат са планом који је покренула античка окултна хијерархија која сада делује у тајним друштвима како би направили ново царство у коме би људи добили божје особине усавршених људских бића. На тај начин древни сан о филозофском царству потеклом из античког света досеже до модерног времена.

31. ДА ЛИ ЈЕ БИБЛИЈА НАПИСАНА ПОД КОНТРОЛОМ ХИБРИДА ИЗ РИМА?

Библија је написана под контролом хибрида из Рима. Стари завет је састављен од историјских записа и измишљених прича које су донете из Вавилона у Рим. Цар Константин никада није био хришћанин већ је припадао митраизму и свој култ Митре само прекрстио у хришћанство. То је могао тако једноставно да учини зато што хришћанство садржи све елементе митраизма: син божји који безгрешно долази на свет од девице да спасе људе, чини чуда, бива прогоњен, разапет и сахрањен да би након три дана васкрсао из гроба. То је Сумерски мит о Тамузу који је касније постао Митра.
Јудео-хришћанске религије су биле створене на почетку масовне контроле људи када се није користила технологија, већ само идеологија односно религија. Данас су се услови изменили па и методи контроле морају да се мењају у складу са технолошким напредком Новог доба. Зато долази до сукоба старих (верско-идеолошких) и нових (технолошких) метода контроле људи који се види по нападима на традиционалне цркве, или њиховим разграђивањем оснивањем секти, или директним рушењем њених поставки „откривањем разних историјских“ истина, скандалима итд.
Новије доба доноси нове облике контроле које се спроводе на више начина.
Преко пропаганде са свих медија.
Филмска индустрија је највише заступљена јер обједињује више области перцепције (аудио, визуелну, интелектуалну кроз драмски садржај, пренос идеја и др.)
Преко музике.
Преко образовног система.
Суштина науке је материјализам, учење да је реално само оно што је емпириско, чулима опажамо и мерљиво.
Контролом финансија. Раније методе владања грубом силом, оружјем и ланцима на робовима, замењене су финијим и много ефикаснијим методима поробљавања.
Сви „богови“ свих пантенона су демонске пројекције. Сама чињеница да их има толико показује да се ту не ради о једном богу. Све објаве и „свете књиге“ у којима „бог“ диктира људима правила понашања су демонске манифестације.

32. ДА ЛИ ЈЕ ЗВАНИЧНА ИСТОРИЈА СВЕТА ЛАЖНА?

Све одлуке које су донете у Европи и већем делу света у задњих 2.000. година, све битне промене, укључујући и техничка открића, биле су планиране и спроведене по плановима Илумината, по неке и вековима унапред. Ништа се није догађало случајно, они контролишу сво академско знање. Званична историја света је лажна, многа историјска и археолошка открића су скривена или лажирана. Научна открића се посебно скривају, институти који превише откривају се затварају, а непослушни научници, који нешто покушавају да обелодане се убијају. Илуминати нису сложни међу собом, често су у сукобу око поделе моћи, скоро све ратове у последњих 2.000. година они су изазвали. Скоро сваки други Папа у Риму је отрован или убијен на други начин због сукоба разлитих фамилија које су владале Европом, а сваки је био њихов човек.

33. КАКО ИЛУМИНАТИ ВЛАДАЈУ ВЕЛИКИМ МАСАМА ЉУДИ?

Да би Илуминати, ова мала група могла да влада великом масом, мора да манипулише њиховим умом и натера их да сами буду послушни и да раде у њиховом интересу. То је постизала манипулацијом веровања маса, контролом ума, системом образовања. Основни принцип такве власти је да учини људе пасивним, то се постиже страхом кроз стално изазивање насиља, и усађивањем убеђења о кривици и жртви. Менталитет жртве се усађује кроз религијска учења, хришћански бог (Исус) је чак претворен у жртвеног јарца да би се људи с њим идентификовали. Религије су најстарији и најопштији начин на који Рептоидни ванземаљци утичу на људе. Наравно у религијама постоји истина о Богу, души и небеским стварима, али то је зато што само духовна истина може да делује на људе да им се приклоне, јер су људи изворно духовна бића. Да је сачињена само од лажи не би деловала. Стога, религије говоре истину, иако не сву, велики део је искривљен, али те религије су начињене по Рептоидном моделу и воде их свештеници које су хибридни владари поставили. Они контролишу истину и манипулишу са њом.

34. КАКО ПРЕПОЗНАТИ РЕПТОИДНИ УТИЦАЈ У РЕЛИГИЈИ?

Све јудео-хришћанске религије на Западу, укључујући и Ислам, сви пагански култови и све секте, настали су њиховим деловањем, пре свега Хришћанска црква у Риму. Јехова је технолошка пројекција којом су управљали Рептоидна бића, његове манифестације такође.
Најлакше је препознати Рептоидне утицаје у религији и облику владавине по ритуалима. Сваки ритуал служи програмирању ума или за долажење у контакт са оним што ум програмира. Ритуали у краљевским процесијама и верским обредима у Ватикану, на пример, најбољи су пример Рептоидног менталитета који је усађен људима – и ако је тако очигледна њихова инфантилност, глума и лаж.
Свака религијска учења су двострука, садрже истину и лаж. Помешани су тако да их једино својом зрелошћу човек може препознати и одвојити шта је шта. Истина и лаж су помешани зато да би се човек навео да сам препозна истину својом зрелошћу и следећи принцип своје слободне воље. Да су религијске истине дате у целости и човек их тако добио на готово, постигао би се супротан ефекат: Оне никада не би постале лично својство човеково, нити би био испуњен принцип слободне воље на коме почива цела природа.

35. ДА ЛИ ПОСТОЈИ БИЛДЕРБЕРГ ГРУПА И СМРТНА ЗАВЕРА?

Ово је теорија завере. Људи годинама причају о тајним групама, које вуку конце и владају светом. Али Билдерберг група је истинска ствар. Ови високи моћници из елите не крију чињеницу да се састају сво време у нашој близини. Крију само оно што се дешава на тим састанцима. Сада ћемо отворити та врата и ми ћемо раскринкати и посматрати њих!
Разоткривање тајних друштава, моћника који вуку конце и доносе одлуке. Говоримо о контроли свега на планети. Они контролишу новац а они који комтролишу новац они контролишу свет. Контролишу храну, чак одлучују ко ће да живи а ко не, они нас трују. А њихова насмтроноснија завера сада је у току. Идеја је да се иде на ваш имуни систем.
Центар ове завере је група Бидерберг, моћнија од било које државе на свету којој је суђено да влада планетом. Ту су краљевски представници, представници Европског парламента. Европски комесари, председник Централне Европске банке, Светске банке, ММФ-а, Федералних резерви, главних 50 ЦЕО-а (главних директора) светских најмоћнијих корпорација. Састају се без помена у главним светским медијима.
Најстрашнија је завера која треба да убија милионе. Трују нашу децу! Растурају организовано дрогу. Шта је најважније за њих. Наука о контролисању популације и контролисање информација. Како? Кроз културу, кроз разне велике медије систем и правац којим желе да ви идете. Они желе да се популација смањи на такозвани „дозвољени ниво“! Како ће то да ураде. Вероватно са спорим убијањем са водом планирају да убију чак 4,5 милијарди људи најмање! Како ће то урадити? Трују светске резерве хране. Трују и лекове свакако. Они су моћни и имају приступ лековима и могу то да ураде. Они нису само тајно друштво они су масовне убице. Погледајте сада Земљу, пуна је глади и заразних болести и епидемија и разних других ствари које се појаве одникуда. Која им је идеја за масовна убиства. Циљају на ваш имуни систем! Како ће то урадити? Једноставно преко адитива за храну. Адитива у пићима, сви они хемиски циљају ваш имуни систем! Прво се жртвују залихе хране јер се у њих стављају отрови. Аспартам је отров. Тога има у већини готове хране, нарочито у храни за бебе. Скоро 60% људи на Земљи пије воду коју флуоришу а то је у свим градовима света. Људи мисле да они то раде због новца, можда је и то део плана али је суштина да униште цивилизацију какву знамо.! Када се број становника више не може контролисати онда је треба драстично смањити. Да се примора становништво на вакцинацију. То је медицинска тиранија која се ради под покро- витељством УН-а и СЗО-Светске Здравствене организације! То је све у оквиру плана смањења светске популације. Знамо да многе од ових вакцина имају озбиљна споредна десјтва. Ово се ради по плану, убијају полако, временом. СЗО ради на вакцини која узрокује неплодност! То је генетски холохауст. Они ће убрзо покренути пандемију користећи инхалационе вакцине што ће бити живи мутирајући вирус! То значи ако је ја узмем могу да заразим не само себе него и друге који су у контакту са мном. Добићу грип и сви око мене добиће грип! Онда ће све владе на свету изјавити да имају пандемију а немају довољно вакцина. Тако ће помешати сквален у свим центрима за вакцинацију. Људи ће чекати уредовима д приме Х1Н1 вакцину. Шта то значи? Холохауст, геноцидно холохауст! Жене и мушкарци ће умрети а они који преживе ће бити неплодни. Људи узимају превише природних ресурса који не могу да се вишпе обнављају. Али Билдерберг група има своје управљаче. На њеном челу постоји савет од 7 људи и они доносе дугорочне одлуке о томе шта желе да се дешава. Која држава пропада која се уздиже, чија економија се развија. Важно је схватити да ови људи немају склоноисти према религији, немају склоности према било којој нацији. Немају склоности према политичким партијама. Раде према својим сопственим правилима а њихова правила нису институције у које верујемо. Они јесу моћни али не као ми, народ. Кад подигнемо гласове, сваки пут се повуку! Они не желе да ми знамо да имамо ту снагу!

36. ДА ЛИ СУ ОСНИВАЧИ АМЕРИКЕ ИМАЛИ БЛИСКЕ СУСРЕТЕ СА ВАЗЕМАЉЦИМА?

Је ли пораст веровања, у могућност постојања ванземаљског живота, имао утицаја на визију Оснивачких очева, о Америци? Али, може ли утицај масонства објаснити зашто су масонске вредности уплетене у начела најзначајнијих америчких докумената? И може ли то објаснити, како и зашто се масонски симболи могу пронаћи на многим националним споменицима и у архитектури.
Или нешто друго? Одговор би се можда могао пронаћи у 1866 у личности Georgea Washingtona који се налази у архиви конгреса. Постоји позната слика Вашингтона као Масона где се изнад његовог десно рамена виде летвице које иду на горе, према небу. Види се нека врста свемирског брода на небу. У библијској причи о Јакову из књиге Стварања, 28: Јаков сведочи како анђели улазе и силазе лествицама из небеса. Али на овој слици лествице не долазе са небеса него из тамног округлог предмета, који исијава вишебојно светло. Како су Јакове лестве популарни симбол Масонства је ли могуће да се ова слика покушава показати нешто друго? Нешто што је ванземаљског порекла? По мени Јакове лестве нису ништа друго него рампа једног уређаја која стиже до света богова. А богови су ванземљци. У самом Капитолу интересантна је једна композиција слика на самом плафону где се налази слика на којој Вашингтон изгледа попут древног бога. То је огромна слика која приказује Вашингтона у врло занимљивој позицији која значи узнесење човека до бог-човека. Видите га приказаног као што бисте видели приказаног бога. Да ли су Оснивачи Америке веровали да су ванземаљска бића била инструмент за нови амерички експеримент с владом да преживи и напредује? Идеја се темељи на идеји просветитељства. Или се све своди на блиским сусретима. Од експеримента с електрицитетом Benjamina Franklina који је тврдио да је то знање добио од ванземаљаца, до свемирских путовања, требало је да прође мање од 250 година и то је донело огромне промене у америчком друштву, оно што се није променило је жеља за бољим познавањем свемира и жеља за откривањем има ли уистину живота, изван наше планете? Не само да веровање Оснивачких очева у многобројност светова живи и данас него се такође проводе научна истраживања на начин на који они нису то могли учинити. А то је концепт који се разматрао још од када је прва особа погледала у небо и запитала се шта има тамо горе. Јели Џорџ Вашингтон примио неко тајно знање у сусрету са ванземаљцима у долини Форге како сам тврди које га је водило у оснивању Сједињених Држава. Је ли поделио ову информацију с осталим Оснивачким оцима као с Томасом Џеферсоном и Бенџамином Френклином? Јесу ли они спустили ово знање до људи који су их следили. Ако су ванземаљци стварно били присутни током оснивања Сједињених Држава, јесу ли они дошли овамо како би нас надгледали? Је ли то био неки коначни план? И ако је тако хоће ли се поново вратити?

37. ДА ЛИ ЈЕ ОВО ПОЧЕТАК КРАЈА?

У току су завршне припреме за увођење Новог Светског Поретка (NOW) а то је поредак централизоване власти у целом свету и потпуне контроле над људима. Биће то замаскирано већим људским слободама, економским напретком, новим облицима забаве, али иза тога ће стајати чиповани и програмирани људи..
Покренут је „рат против тероризма“ а то је заправо рат против муслимана који се не уклапају у програм Новог Доба и не могу да му се прилагоде.
У плану је и представа повратка лажног Исуса који је заправо њихов клон од крви коју су, наводно, сачували са распећа, тако ће представити његову појаву, и ако то није његова крв. Биће то лепа и велика представа. Као и лажна инвазија ванземаљаца од којих ће нас тобоже спасити они како би смо их прихватили као наше спасиоце. Јавност се увелико припрема на такав сценаријо бројним филмовима катастрофа у САД и у сваком таквом филму председник је црнац.
Постоје индиције да оргинални планери живота на овој планети Ригели као позитивна ванземаљска бића то добро знају и да имају намеру да се умешају, да ствари доведу у ред и нормалу. Огромни и многобројни објекти су се појавили у Kuiperovom појасу, и полако се приближавају Земљи. Сматра се да су то снаге Галактичке федерације које су дошле да заврше посао. Проблем је само што не желе да се мешају у самосталан развој људске свести, да не испадне да људи добијају небеску помоћ, уместо да се сами пробуде, сазру и реше сами свој проблем. Тада би људски развој свести стао и пропао. Зато се ствари убрзавају великим темпом. Земља се све више тресе од тог убрзања. До остварења њихових планова 2015. године биће пуно занимљивих догађаја и промена. Колико је мени познато, они чекају да Илуминати доврше посао око стварања Новог светског поретка, једне светске владе и глобалне државе, јер је она заиста и потребна људима, свет треба да буде уједињен и слободан од свих подела и предрасуда, али немају намеру да им допусте да њоме и владају на стари начин, да се претворе у највећу диктатуру. Тада ће интервенисати и више ништа неће неће бити исто. Свет ће заиста бити слободан по први пут. Услов за ту интервенцију је глобална свест људи, надилажење свих старих подела на основу верских и других програма. Чак и та интервенција неће бити сасвим споља, већ колико је то могуће, кроз саме људе, подстицајем њих самих да делују у том правцу, да постану свесни духовне и Божанске суштине самог човека као таквог, а не на основу традиција и идеологија. У сваком случају, више него икад у историји бићемо суочени са изазовом да се пробудимо од инфатилних снова у којима живимо, од илузија у којима живимо.
Буда је једном рекао да се само у тешким и непријатељским околностима јавља она врста енергије у човеку која га буди. Преломна тачка целог овог процеса је спознаја да је човек од свог настанка био контролисан спољашњим утицајима и да се пуким физичким рођењем још није уистину почео да постоји. Човек не настаје простом биолошком репродукцијом. Средину мајчине утробе само је заменио широм средином физичког света у коме наставља да расте и сазрева.
Човек тек треба да постане, да се роди кроз васкрсење у Духу, јер је оличење Духа и само физичко постојање му зато није аутентично. Контрола над њим је била нужна због његовог култивисања. Зато треба знати да све ванземаљске групе и врсте мање више раде заједно на човеку. Међу њима не треба очекивати спасиоце. Спасиоца треба потражити у себи самом.

38. ШТА ЈЕ НОВИ СВЕТСКИ ПОРЕДАК?

Другим речима ти људи штампају новац воде скоро све државе, поседују вас и све око вас. Они доносе законе, воде ратове, постављају владе, председнике држава и тако могу одлучити ко кога може убити и ко се може извући.
Осигуравају да једино њихови људи достигну позицију моћи у којима се доносе одлуке где се спроводе њихови планови. Није важно у Америци да ли је председник републиканац или демократа обојица слушају истог газду. Блер и Буш су само лутке. Праве моћнике не видите. Они нису на јавној сцени. Једино што људи могу да ураде да их збаце али их не могу збацити јер су они у сенци.
Имају тајно име за Бога масона које не смеју да изговарају. То име је JAH-BUL-ON. Све у овој стварности је вибрација. Свест у овој стварности је вибрација. Све је вибрационо поље. На томе се темељи астрологија. Када смо рођени, где су онда планете које шаљу вибрацијске пројекције које утичу на вибрационо поље у којем смо рођени. Зато смо и под различитим утицајима у различито време године. Зато они схватају то. Они манипулишу тим вибрацијским пољима цело време, да би манипулирали нама. А ти ритуали то је само као украс. Као и масонски ритуали. Ти ритуали служе како би се утицало на учеснике на одређени начин те да им омогуће долазак ентитета из других димензија што народ говри већ хиљадама година широм планете.

39. ДА ЛИ ПОСТОЈЕ ЉУДИ КОЈИ СУ ЗАПОСЕДНУТИ ДЕМОНОМ?

Тему о запоседнутости демонима. Ти ентитети или бића постоје ван фрекфенцијског распона наших пет чула. Због самог потискивања основног знања о томе ко смо ми у овом животу. Ми постајемо дете којим се лако манипулише. Напр. људи гледају својим очима и мисле да виде све што постоји у том простору, не, виде само мали фрекфенцијски део којег пет чула може користити. Као кад подесите радио на једну станицу и то слушате али не чујете другу станицу док не промените канал. Рецимо имамо мачку у овој соби. Мачка може реаговати на празан простор али мачки то није празан простор јер она има шири визуелни фрекфенцијски распон. Тачно изван фрекфенциског подручја пет чула, постоји ентитети који манипулишу овом нашом стварношћу пет чула преко тих одређених крвних линија. И једно од кључних места где се те запоседнутости одвијају током сатанистичких ритуала и окупљања. Када се ствара вибрација у околини помоћу ритуала, која омогућује тим ентитетима контролу над психичким и менталним процесима учесника. Зато има тако много људи који су познавали познате политичаре на почетку њихове каријере или пре а нису знали да су они хибриди. Запоседнутост демоном је стварност. Сатански зли дух може бити доведен да преузме ум и тело Ако илуминати успеју и њихов сан се оствари на Земљи ће бити прави пакао. Тако изгледа Нови светски поредак. То је живи пакао. То је Орвелова најгора ноћна мора.

40. КОЈА ЈЕ ЊИХОВА ИДЕОЛОГИЈА?

Поред стварања конфликта и креирања ратова, идеологија је њихова да се тражи апсолутна покорност од свих људи у друштву. Идеја о слободи, слободи мишљења и слободи избора појединца да ради са својим животом шта хоће: Појединац треба да буде потпуно послушан према држави, а држава би требала бити одраз Бога. Држава је свемоћна. Треба се запитати шта је држава? Па, држава је елита. Држава је краљевска аристократска хијерархија, која је способна управљати и живети како год да они пожеле. Зато јер су супер богати. Погледамо ли хијерархију аристокрације и краљевских породица широм света можемо видети да су они држава.
Нови закон који ће подупрети Нови светски поредак биће донешен и одбациће све старе, превазиђене капиталистичке и комунистичке системе прошлости. Нова Повеља о правима јасно ће дефинисати права Државе над појединцем, за добробит човечанства и биће написана фразеологијом која ће пре подсећати на Животињску фарму Џорџа Орвела него на модерну демократску државу. Двосмиленост ће достићи нове стандарде преваре и ухваћено између потребе да преживи и слепе послушности „Богу на Земљи“, становништво ће постати вољни саучесник у сопственом падању у замку. Правни, административни, судски и образовни системи свих држава јачају и подупиру вредности, моћ и престиж владајуће класе, Новог светског поретка, који је већ дуго тајно у припреми од стране неких финансијских и индустријских моћника нашег времена, како би се ови концепти довели до савршенства. Свима који подрже Нови светски поредак биће гарантован удобан материјални стандард, добро здравство, образовање за њихову децу и ослобођеност од брига ако прихвате руковођење Државе у свим аспектима свога живота. Где ћете радити, где ћете живети, када ћете и са ким ступити у брак и колико деце ће Вам дозволити да имате више неће бити лична одлука, већ ће о томе одлучивати нова светска бирократија. Лични избор неће бити дозвољен ни у избору занимања. Одлуке о томе ће бити део нове структуре.

41. КАКО ЈЕ СССР ПАО ПРЕКО НОЋИ БЕЗ ИСПАЉЕНОГ ИЈЕДНОГ МЕТКА?

Бољшевизам, како ћемо видети, јеврејски производ, који они под изговором „опште користи“ свесно користе убијајући у нашем човеку оно што га чини човеком, уништавају његову душу и све моралне вредности, истовремено одузимањем сваке посебности, претварајући консеквентно и самог човека у обичан број. Тај исти бољшевизам, који народ у свом искреном и идеалистичком усмерењу замишља као нешто сасвим друго, прети да преплави цео свет. Кад су схватили да то више не могу држати под контролом и да им то измиче из руку због милијарду Кинеза и милијарду муслимана били су принуђени да све то униште преко ноћи. Цео Совјетски Савез, цела Гвоздена завеса, страшни КГБ, феноменална војна индустрија која је уливала страх у кости свакоме ко би и помислио да се дрзне и баци камен на Совјетски Савез. Сва та војна индустрија, та највећа светска сила на свету, са највећим бројем атомских глава пала је преко ноћи без иједног испаљеног метка. Обрушила се као кула од карата. Обрушила се изнутра а да нико на њу није бацио ни каменчић а камоли неку ракету. Тај страшни Берлински зид, опасан бодљикавом жицом и струјом, сам је отворио капије, сам се срушио. Како је то било могуће? Нико се чак и не пита како је то могуће, сви су то прихватили као готову чињеницу где није имало шта ни да се дода ни одузме. Чињеница је проста. Совјетским Савезом никада нису управљали Руси, нити се комунизмом руководило из Москве већ из Вашингтона и Лондона. Совјетским Савезом су управљали Јевреји и они су га срушили без зрна барута, јер је он одиграо своју улогу и више им није био потребан. Његова основна улога је била да заустави Немце у заузимању света и уништавања Јевреја. Сада се зна да је Масонерија (Слободно зидарство) слепо оружје и апсолутни извршни орган „јеврејских светских мудраца“ помоћу којег јеврејство фактички, иако тајно, управља безмало целим светом. Ко има прилике да прочита Протоколе, многе ће му ствари, многе ће му чињенице из свакидашњег живота постати јасне. Наша култура, наш опстанак као слободних живих бића је у опасности. Неће још дуго потрајати, кад ће између бившег изабраног Божјег народа Јевреја, који се одметнуо од Бога и пришао Сатани, односно Луциферу првом Анђелу који се и први одметнуо од Бога и свих осталих народа, доћи до борбе између добра и зла. Прво ће морати да се појави Исус Христ, не у физичком облику, него као Бог који ће ући у сва срца људи који верују у њега. Затим ће се на свим странама, у свим државама дићи један огроман талас антиглобализма, чим народи уз Исусову помоћ уоче истину, једину и страшну. Овај покрет неће бити ништа друго до реакција и самоодбрана против те опасности.

42. ДА ЛИ ЈЕ ЕВРОПСКА УНИЈА НОВИ СОВЈЕТ?

Тек смо сахранили једно чудовиште - Совјетски савез, а већ се друго изузетно слично чудовиште – ЕУ изграђује. Шта је тачно Европска Унија? Можда ако упоредимо совјетску верзију можемо доћи до одговора. Совјетским савезом су владала петнаест политичара који су именовали једни друге и који нису били одговорни никоме. Европском Унијом владају двадесетак људи који именују једни друге, састају се у тајности и нису одговорни никоме и којима не можемо дати отказ. Неко ће рећи да ЕУ има изгласан парламент! Па и Совјетски савез је имао неку врсту парламента који је само ударао печат на одлуке Полит-бироа. Совјетски савез је створен присилом и врло често војном окупацијом. Европска унија се не ствара војном силом, него економским насиљем. Како би наставио постојати Совјетски савез се све више ширио. У тренутку када се престао ширити, почео је пропадати. Иста ствар важи и за Европску унију. Нама је речено да је сврха Совјетског савеза стварање новог историјског ентитета-Совјетског народа. Иста ствар вреди и за Европску унију. Они не желе да будете Британци или Французи. Желе да будете сви један нови историјски ентитет Европљани и да потиснете све националне осећаје и живите као мултинационална заједница. У Совјетском савезу, један од великих циљева био је уништавање националне државе. И то је управо оно што можемо видети у Европи данас. Брисел намерава да упије све националне државе како више не би постојале. Они који се опиру или је разоткрију ућуткани су или кажњени, ништа се не мења.

На застави Европске Уније преовладава плава и жута боја. Да ли је то случајност? Не није. У жуто-плавим униформама масони изводе своје ритуале у својим храмовима. Познато је да такви најчешће седе у европским и светским институцијама, па није ни чудо што су узели такве боје. Затим ту су и звездице боље речено петокраке. Примећујемо да се петокрака појављује на свим новонасталим творевинама, као и у новонасталим режимима. Погледајмо неке од њих. Сједињене Америчке Државе, Аустралија, Савез Совјетских Социјалистичких Република, Народна Република Кина, и многе друге чак и Југославија. Где је порекло петокраке, непознато да није можда скинуто са чела самог Ђавола ако се сећате слике како изгледа Ђаво са наопаком петокраком прави пентаграм. Да није можда игром речи демократија прешла у демоНкратију. Можда смо жртве игре речи? Или... параноја? Да ли ова господа, масони сада упражњавају параноју? Или је то само игра за богате, као за нас фудбал? Или је то...?

43. ГДЕ ЛЕЖИ СНАГА ВЛАДАРА ИЗ СЕНКЕ?

Сви трагови од давнина до данас воде до међународних банкара који контролишу светска богатства. Испод њих се налази мрежа индустријалаца, научника, војних и политичких вођа, економиста и забављача.
Добро је познато да су међународни банкари финансирали народе да се боре једни против других. Шта мислите, одакле држави новац да купује тенкове, авионе, како би се наоружали за рат? Они финансирају обе стране и зарађују и од једних и од других. Они имају моћ да одређују и исходе ратова једноставним пресецањем прилива новца земљама којима га позајмљују. Они никада не дозвољавају да се неки народ ослободи задужења. Они могу преко ноћи да сруше једну империју као што је СССР, коју су они у ствари и створили када им је то одговарало.
Они контролишу читав светски монетарни систем и повезани су директно са Ротшилдима. Контрола монетарног система једна је од главних полуга за освајање света.
Снага Илумината лежи у новцу. Они користе свој новац како би стекли контролу у верским, политичким, економским, образовним, медицинским, војним и социјалним круговима и тако обрађивали друштво као целину. Током Руске револуције, коју су финансирали, Илуминати су под називом „бољшевици“, доспели до најважнијих положаја у Русији и тако збацили цара. Касније су то исто урадили и са СССР-ом.
Ово ремек дело преваре пре се налазило у Лиги народа а данас се оно налази или боље речено заклања се иза Уједињених нација. Многе народе који су некада били чланови Лиге народа њихове вође су намагарчиле да се прикључе Уједињеним нацијама. Између те две организације постоји само једна мала разлика, што се прва налазила у Женеви а ова друга је у Њујорку. Ко је даровао новац да се купи земљиште и грађевински материјал за зграду у којој ће бити смештено вођство Уједињених народа? Био је то Џон Д. Рокфелер, који је УН поклонио суму од 20 милиона долара да би купиле 18 хектара земље дуж Ист Ривера у Њујорку, где се данас налази седиште ове Организације.

44. ГДЕ ЈЕ ГЛАВНИ ШТАБ ПОКРЕТА НОВОГ ДОБА?

Основна улога Уједињених нација као светског полицајца је да се притисну земље које поседују нуклеарно оружје да га предају, како би то оружје доспело у руке Уједињених нација. Атомска бомба више не припада народима који су је усавршили и који сада поседују тајне о њој, Сједињеним државама, Великој Британији и Канади. Она припада Уједињеним нацијама, организацији која једина може да је употреби или да прети да ће је употребити против непослушних народа. Њихов највећи задатак је да се дочепају овог нуклеарног оружја под изговором замрзавања нуклеарног наоружања или нуклераног разоружања. Ни једном народу неће више бити дозвољено да производи и усавршава никакво наоружање.
Да би овладали светом ови завереници су морали да преузму контролу над светским монетарним системима преко централних банака. То су и постигли. Са распадом Совјетског Савеза дочепали су се целокупног атомског наоружања.
Да се само подсетимо како су почели. Заједнички циљ Уједињених народа у току Другог светског рата, као што је формулисано на Техеранској конференцији 1943-те године, био је успостављање светске породице демократских народа. Ту своју идеју су конкретизовали у Постдaуму 1945-те. Сада су само политичко оружје у рукама Владара из сенке.

45. ДА ЛИ ЈЕ ОВО САДА УСПОН НОВОГ ДИВЉАШТВА?

Некада је било верске утехе. Могло се нечему надати, али данас вера је девалвирана, а цркве су постале мала приватна предузећа. Њени врхови постали су велике благајне и тајни неухватљиви велики послови. Неке су вере инструментализиране у расаднике војних похода са нимало скривеним амбицијама да униште невернике. А ко су неверници? Све религије кажу да су неверници они други који нису њихове вере. Ако нема више вере онда смо препуштени на милост и немилост банкара.
Сви причају о некој великој кризи. Причају о последицама кризе коју видимо сви али где су узроци те кризе? Криза није пала са Марса, она је овде осмишљена и она је глобална стратегија лондонских банкара и њихове подружнице у Њујорку. У складу са том стратегијом иде све болније сиромаштво, дужничка криза, одсуство смислене будућности и борба за голи живот, буквално сваког дана. Тако преустројен свет, обликован је за ванвременску власт банкарских олигарха.
Пад Берлинског зида значио је и пад илузија да ће се Европа окупити, подићи и њен напаћени Исток ући у заједницу богатих и демократских држава. Беда и пад у ништавило, ускоро ће постати пракса у већини бивших „социјалистичких“ земаља.

46. ШТА ЋЕ СНАЋИ ЕВРОПУ?

Та неизмерна беда само је била знак шта ће ускоро снаћи Европу. Она ће најпре бити засута окупацијом исламског фашизма, помодног уништавања жене-мајке и агресивним хомосексуалним лобијем. Јевтина потрошачка култура, гомила дрога свих врста. Дали је то крај Европи? Не није!
Ипак две зенље још нису пале на колена. Још су остале да се држе Немачка и на огромно изненађење банкара-Русија. Ни ово интезивирање већ припремљене кризе као трајне базе за власт банкарских олигархија за испуњење сна над сновима, сада дохватљивог; није још пред сигурном реализацијом. Потенцијали, посебно ако буду удружени-Немачке и Русије, огромни су. Ресурси Русије дају енергетску и сировинску основу и у сараднју са Немачком огромни простор од Антлантика до Тихог океана уз изградњу брзих и модерних комуникација донеће превагу трансконтинеталне силе над поморском силом Америке и Енглеске.
Зато је опстанак наше грчко-римске хришћанске културе и њена ревалитизација нада нашег европског бића од Антлантика до Владивостока. За то ће се побринути наши позитивни ванземаљци Ригели. Само тако биће избегнута варварска будућност која нам се већ вековима намеће као готов модел за доминацијом Европом. Наравно да је демони намећу преко својих изабраних хибрида које су поставили за скоро све владаре Европске уније.

47. ДА ЛИ ДОЛАЗИ ДО ОДЛУЧУЈУЋЕ БИТКЕ ИЗМЕЂУ ДОБРА И ЗЛА?

Ово је озбиљно време и на помолу је одлучујућа битка између добра и зла, таме и светлости, добрих и лоших ванземаљаца. Владари из сенке-банкари знају да битка није јиш добијена. По први пут време не ради за њих. До реконструкције света ће доћи, али не онако како су они желели. Напротив. Што више одмичему у дубину XXI века, напредује стил живљења који су они наметнули, који бих ми назвали новим дивљаштвом као појава која се шири целим светом.
Они су се лепо организовали, све лепо испланирали само нису предвидели да ће се у борбу добрих и лоших ванземаљаца умешати неко ко их је и створио. Сам Врховни Бог Расиел преко свог сина Емануела, Исуса Христа. Како ће то урадити Исус Христ, директном ванземаљском грубом интервенциујом или ....!
Владари из сенке могу се уништити најачим оружјем којим човек располаже. Вером. Да, верома али само ако се њоме добро кординира. Вера је насташније оружје само ако се правилно користи. Када Исус Христ уђе у срца велике већине обесправљених и експлоатисаних људи тада ће се подићи један огроман талас антиглобализма који ће срушити све пред собом и успоставиће се нов друштвено-политички систем без експлоататора и тада ће нестати доминације човека над човеком као вид новог ропства. Ти нови људи који ће се ставити на чело тог покрета неће бити комунисти који су били вештачка творевина Владара из сенке, већ ће то бити нови људи чиста срца и исправних моралних начела и зваће се „ИСУСОВЦИ“.

 
1. Да ли је Исус Христ уопште разапет?

Велико је питање зато што на томе инситирају рептилски хибриди из Римске цркве. То је довољан разлог за сумњу јер они и данас упорно намећу фигуру разапетог Исуса као главни образац програмирања верника о њиховој грешности и менталитету жртве.

2. Зашто постоји причешће?

Од Христове поруке да треба сачувати душевну и генетску аутентичност човекову, постала канибалистичка Рептоидна литургија која се данас зове „причест“. Исус никада није рекао да треба јести његово тело и пити његову крв, у ма каквом симболичном облику. (Јован 6:48-58). Он је стално говорио у метафорама и овде је метафорички говорио о себи као о „хлебу који силази с неба“ о животној енергији, правој храни, ономе што људи треба да конзумирају, да прихвате како би имали „живот вечни“. То су изменили фалсификатори Јеванђеља у складу с својом рептоидном праксом, да би људи прихватили канибализам као нормалну „Божју заповест“. Тако су рептоиди, подметнули своју праксу прождирања енергије као основни ритуал цркве, као „свету тајну причешћа“ када су преузели хришћанство под своје вођство. Они су искористили Исусов утицај и записе његових ученика, Гностичара, да направе своју цркву у Риму

3. Дали је стварност или илузија временска линералност и просторна тродимензионалност?

Божанска свест, или Дух је све што јесте, постоји у стању безвремености, без почетка и краја. У тренутку стварања универзума све је створено у том безвременом чину, ништа ново не може да настане, једино може да се актуелизује из потенцијалног у актуелно стање. Ми не видимо то све створено јер оно постоји на више димензија, а свест нам је сужена на оно што је у њеном физичком видокругу. Свесни смо само онога на шта фокусирамо своју пажњу. Фокус наше пажње иде с једног предмета на други и то нам даје илузију временске линеарности и просторне тродимензионалности.

4. Зашто је Исус послат да људе упозори на Рептоиде и њихове хибриде?

Исус је послат да људе упозори на Рептоиде и њихове хибриде. Зато је такође Јевреје називао (хибридним) потомцима Рептоида-ђавола и слугама ђаволим (Јован, 8.44) и ови су га зато са хибридима - Римљанима разапели. Такође је људе учио како да сачувају своју душу. Његов покушај да прочисти и сачува људску душу и расу од Рептоидног утицаја и хибридних манипулација сачуван је кроз његово стално наглашавање да је он „Син човечји“ тако је себе идентификовао, што значи чисто људског генетског порекла, за разлику од хибрида. Такође је говорио да је „син Божји“ што указује да је идентификовао право људско порекло са Божанским. То су све касније у Риму фалсификовали приређивачи данашње верзије Новог завета, фамилија Piso.

5. Како су Илуминати направили религију, Хришћанску цркву?

Ипак у Новом завету сачувано је неколико аутентичних реченица Христових који одражавају вечну духовну и божанску истину, какву ни један хибрид није могао да смисли. У Томином јеванђељу је сачувано далеко више његових правих порука, па је зато оно постало „јеретичко“. Хибриди Илуминати су у Риму од фалсификованих гностичких текстова направили религију, Хришћанску цркву. То је било на силу, на првом сабору под царем Константином, који је целог живота био следбеник Рептодиног култа, под претњом мачем сви су морали да прихвате Константинов едикт. Тако је било и на другом и трећем сабору. Ко се не би сложио био би убијен, али сви су се добро слагали јер ту хришћана није било.

6. Зашто су прогањани гностичари, ученици Исуса Христа.

Све праве ученике Христове, Гностичаре, жестоко су прогањали. Зато је било више разлога. Прво зато јер их је народ прихватио и волео јер су они својим делима и личношћу сведочили о Христовом учењу, за разлику од Римских свештеника који су владали терором и лажима. Затим, Гностичари су знали за тајну Рептилских хибрида и да они владају Римом. Њихови списи говоре о змијоликим Архонтима, а један њихов спис који их посебно детаљно описује је фалсификован у данашње „Откровење“ Јованово. Тај текст је у Риму измењен тако да одговара хибридима, иако их је разоткрио и говорио против њих.

7. Да ли Павле идући за Дамаск видео Исуса у васионској летелици?

За 2.000. година хришћанства није било ни трага од Бога и Исуса, већ само црквених лажи, диктатуре и море крви свуда у свету, омиљене хране Рептоидних бића. Исус је у периоду од 14. до 29. године вођен најпре у Египат где је обучаван у Великој пирамиди (која је одувек служила као центар за обуку, космолошка опсерваторија и „звездана капија“ за комуникацију и телепортацију са матичним сазвежђима - отуда онолико необичних облика у унутрашњости пирамиде, рупе и жљебови који су сами по себи апсурдни у односу на уложени труд око градње и очигледно су били намењени уређајима којих данас тамо нема. Затим је боравио на летелицама Галатичке федерације (Јован, 6.38;7.34; 8.23; 14.2) и једно време у Индији. Апостол Павле најжешћи борац против хришћана које је прогањао и убијао идући за Дамаск видео је Исуса Христа у васионској летилици који му се јавио и од тада се преобратио у великог борца за ширење хришћанства.

 

www.hosting001.net Вита Васић - Свилајнац