ТРЧАЊЕ ЗА ДУГОМ • Насловна страна • О мени • Контакт • Цене и наручивање • Изабрани коментари • Кратки текстови •
ЗАШТО "ТРЧАЊЕ ЗА ДУГОМ"?
МИСТЕРИЈЕ У ПРИРОДИ
КО СКРИВА ПРАВУ ИСТИНУ?
МОНСТРУМИ И КРЕАТУРЕ
СФИНГА
МИСТЕРИОЗНИ НЕСТАНЦИ
ЛЕТЕЋИ ТАЊИРИ
ТРЕЋИ СВЕТСКИ РАТ?
ВИДИМО ЛИ СВОЈУ СМРТ?
АСТРАЛНИ СВЕТ, АУРА И ТРЕЋЕ ОКО
 
Калауз
Трчање за дугом
Божији сценарио . . .
Србине пробуди се . . .
Спаситељ
Докази о постојању Бога
Демони владају светом
Потрага за Богом
Србија у оковима
Магија у служби демона
Заблуде Дарвинизма
 
21 video -maj 2014.
Demoni...(video)
Dinosaurusi...(video)
Srbine, probudi se...(video)
Spasitelj . . . (video)
Dokazi . . . (video)
Божији сценарио (фото)
Спаситељ (фото)
Путописи (фото)
 
 

ШТА ЈЕ АСТРАЛНИ СВЕТ, АУРА И ТРЕЋЕ ОКО?

  И ако је највећим делом човек несвестан тога, човек пролази кроз велики и насељен невидљиви свет. За време сна или још боље за време транса, када постојана физичка чула тренутно не раде, отворен му је до неке мере тај други свет. Када при промени коју људи зову смрт, он потпуно напусти своје физичко тело, прелази у тај невидљиви свет, и у њему може да живи и више векова између његових инкарнација у овај живот који познајемо?

  Да ли човек може да изађе из свог астралног тела и да се у њега враћа кад год то пожели? Свакако да може, можда и ви то радите по неки пут а да нисте свесни тога. Сетите се неких необичних, нелогичних а јаких снова. Како се то ради?

  За разлику од унутрашњег астралног тела, постоји и спољни омотач који се зове аура. Како то препознти, дали је имамо сви, које је ширине, дали ширина зависи од моралних начела или не. Да ли постоје предиспониране убице, криминалци? Како их препознати по аури? Шта је етерично тело? Шта је аура? По чему се разликују или се не разликују?

  Да ли сте свесни да поседујете и треће око? То је уствари духовно око за унутрашње визије, да видимо истину као целину. Мозак ће да види оно што ум жели да види. У хипнотизму, мозак хипнотисаног види оно што му хипнотизер нареди да види. Шта ако је свет око нас илузија? Дали је материја празна? Све је енергија па и наше тело. Наша чула су непоуздана. Ми смо духовни ембриони. Наши потенцијали су безгранични. То свакако незнамо, па како ћемо их упознати, развити и искористити их. Зато нам треба треће око.

  У Европи се све више упражњава регресија у науци. Сама реч регресија значи враћање уназад. Неки психијатри то раде уз помоћ хипнозе, људе могу враћати својим сећањима уназад, уствари враћени су у своје прошле животе. Зашто се о томе код нас незна ништа, или се зна па се ћути? Зашто? На сва питања Зашто наћићете одговоре у овој књизи.

 

www.hosting001.net Вита Васић - Свилајнац