БОЖИЈИ СЦЕНАРИО
О ИСУСУ ХРИСТУ
• Насловна страна • О мени • Контакт • Цене и наручивање • Изабрани коментари • Кратки текстови •
ЈЕВАНЂЕЉА
ИСУСОВ ОТАЦ, ЈОСИП
ИСУС И АРИЈЕВЦИ
ИСУС И БУДА
РОЂЕЊЕ ИСУСА ХРИСТА
СВЕТИ ГРАЛ
ИСТИНА И ЗАБЛУДЕ
ДА ЛИ ЈЕ ИСУС БОГ
ИСУС И ЖЕНЕ
ЦРКВА И МАТЕРИЈАЛНА МОЂ
ШТА О ИСУСУ КАЖУ . . .
ЈЕВРЕЈИ, ХРИШЋАНИ И МУСЛИМАНИ
 
Калауз
Трчање за дугом
Божији сценарио . . .
Србине пробуди се . . .
Спаситељ
Докази о постојању Бога
Демони владају светом
Потрага за Богом
Србија у оковима
Магија у служби демона
Заблуде Дарвинизма
 
21 video -maj 2014.
Demoni...(video)
Dinosaurusi...(video)
Srbine, probudi se...(video)
Spasitelj . . . (video)
Dokazi . . . (video)
Божији сценарио (фото)
Спаситељ (фото)
Путописи (фото)
 
 

ИСУС И ЖЕНЕ

  Моћни људи у првобитној хришћанској цркви обманули су свет тако што су пропагирали лажи које су обезвредиле жену и покренуле тас на ваги у корист мушкарца. Зашто, када знамо да је Исус поштовао жене као равноправна бића?

  Црква је на ломачи спалила преко пет милона жена. Пропаганда и крвопролиће су били ефикасни. Данашњи свет је живи доказ за то. Зашто нема жена ортодоксних рабина, католичких или исламских свештеница?

  Дани богиње били су завршени. Мајка Земља постала је мушки свет а богови деструкције и рата узимали су свој данак. Мушки его је провео две хиљаде година јурећи около без контроле свог женског пандана. Настао је живот без равнотеже и растуће непоштовање према Мајци Земљи. Ако жене убрзо не узму ствар у своје руке и силом наметну равнотежу, убрзо ће нестати живота са земље.

  Има ли у Јеванђељима ма каквог знака који би упућивао на идентитет Исусове жене? Да ли данас постоје живи Исусови потомци из љубавне везе са Маријом Магдаленом која је са ћерком Саром побегла бродом у Француску? Ко су они?

  Да ли тврдњу да је Христос устао из мртвих, треба схватити дословно, или симболично? Опасност од тога да је митологија сувише дословно схваћена, онако како црква учи и да одједном буде одбачена у потпуности, данас је већа него икада. Да ли је време да хришћанска митологија, уместо да буде збрисана, буде симболично схваћена?

 

www.hosting001.net Вита Васић - Свилајнац