ТРЧАЊЕ ЗА ДУГОМ • Насловна страна • О мени • Контакт • Цене и наручивање • Изабрани коментари • Кратки текстови •
ЗАШТО "ТРЧАЊЕ ЗА ДУГОМ"?
МИСТЕРИЈЕ У ПРИРОДИ
КО СКРИВА ПРАВУ ИСТИНУ?
МОНСТРУМИ И КРЕАТУРЕ
СФИНГА
МИСТЕРИОЗНИ НЕСТАНЦИ
ЛЕТЕЋИ ТАЊИРИ
ТРЕЋИ СВЕТСКИ РАТ?
ВИДИМО ЛИ СВОЈУ СМРТ?
АСТРАЛНИ СВЕТ, АУРА И ТРЕЋЕ ОКО
 
Калауз
Трчање за дугом
Божији сценарио . . .
Србине пробуди се . . .
Спаситељ
Докази о постојању Бога
Демони владају светом
Потрага за Богом
Србија у оковима
Магија у служби демона
Заблуде Дарвинизма
 
21 video -maj 2014.
Demoni...(video)
Dinosaurusi...(video)
Srbine, probudi se...(video)
Spasitelj . . . (video)
Dokazi . . . (video)
Божији сценарио (фото)
Спаситељ (фото)
Путописи (фото)
 
 

МИСТЕРИОЗНИ НЕСТАНЦИ

  Многобројни нестанци појединаца; чак су се неки појављивали у сасвим другом времену а разлика у времену бивала је и по сто година, док су други нестајали и појављивали се на стотину километара од свог места нестанка. Постоје званични записи да су нестајала читава ескимска села 1930. године на северу Канаде. 1939 године у Кини у околини Шангаја за време Другог светског рата у борбуи са Јапанцима нестала је јединица од 3.000 војниока. Сличан нестанак војника десио се у грађанском рату у Шпанији (1709-17149) испод Пиринеја када је нестало 5.000 војника. Нису нестајали само људи. Нестајали су бродови и авиони најчешће у загонетном троуглу (Флорида-Бермуди-Хаити). Појављивали су се уклети бродови, ако томе додамо и тајне морског дна, онда се поставља право питање. Шта се то уствари дешава? У овој књизи наћи ћете добра објашњења која ће да задовоње вашу знатижељу.

  Након катастрофалних атомских бомби које су 1945. године означиле крај Другог светског рата, наша планета је изашла из безличне свемирске анонимности. За њене бучне становнике заинтересовала се нека далеко суперирнија цивилизација, која је послала своје извиднице да прате развој живота на Земљи, и управо од тада се појављују летећи тањири. Одакле долазе?

  Шта ако је у праву професор Ј.А. Вилер добитник значајне медаље „Алберт Ајнштајн“ један од проналазача хидрогенске бомбе који тврди да упоредо са нашим универзумом постоји и други паралерни универзум, Суперпростор из кога из којег су разумна бића одавно открила начин за посећивање у „трен ока“ нашег универзума. У Суперпростору не постоји простор и време. У том тешко схватљивом свету све се догађа истовремено?

 

www.hosting001.net Вита Васић - Свилајнац