ТРЧАЊЕ ЗА ДУГОМ • Насловна страна • О мени • Контакт • Цене и наручивање • Изабрани коментари • Кратки текстови •
ЗАШТО "ТРЧАЊЕ ЗА ДУГОМ"?
МИСТЕРИЈЕ У ПРИРОДИ
КО СКРИВА ПРАВУ ИСТИНУ?
МОНСТРУМИ И КРЕАТУРЕ
СФИНГА
МИСТЕРИОЗНИ НЕСТАНЦИ
ЛЕТЕЋИ ТАЊИРИ
ТРЕЋИ СВЕТСКИ РАТ?
ВИДИМО ЛИ СВОЈУ СМРТ?
АСТРАЛНИ СВЕТ, АУРА И ТРЕЋЕ ОКО
 
Калауз
Трчање за дугом
Божији сценарио . . .
Србине пробуди се . . .
Спаситељ
Докази о постојању Бога
Демони владају светом
Потрага за Богом
Србија у оковима
Магија у служби демона
Заблуде Дарвинизма
 
21 video -maj 2014.
Demoni...(video)
Dinosaurusi...(video)
Srbine, probudi se...(video)
Spasitelj . . . (video)
Dokazi . . . (video)
Божији сценарио (фото)
Спаситељ (фото)
Путописи (фото)
 
 

СФИНГА

  Најбоље објашњење нуди сфинга. Она у томе моделу постаје грандиозно сећање на везу између земаљског и ванземаљског елемента, земаљске животиње и божанског интелекта. Она је окамењени симбол повезаности меса и аналитичког разума, примитивност из које избија снага и узвишена, ванземаљска култура. Кроз хиљаде година сфинга се смеши подругљиво и осећајно. Очи сфинге посматрају наш развој благо и са пуно разумевања све до оног дана када се нама буду отвориле очи. Тај дан стоји пред нама, скривене тајне се полако откривају и тако треба посматрати и ову књигу, и овај сајт као мали допринос скидању вела тајни са наших очију.

  Да ли су у пирамидама сахрањени људи, полубогови или богови (космонаути) који су умрли на Земљи чекајући да их покупи неки њихов васионски брод по повратку са неке космичке мисије?
Слична сведочења можете наћи и у Јапану. У Јапану постоји безброј јомон-фигура, које потичу из древне прошлости, и све до једне подсећају на астронауте, копију специјалног скафандера за свемирске летове! Ко су били људи што су у праисторијском Јапану носили ту одећу? Земљани свакако не. Легенда каже да су дошли са неба у ватреним куглама и да су се настанили на дну мора!

  Јапански научници Мацумура и Цајсигу тврде да се ради о „капима“, тајанственим створењима што су донекле личили на човека. Према описима из старих записа и предања та бића била су двоножна, са две руке, а уместо прстију имали су мала пераја.

 

www.hosting001.net Вита Васић - Свилајнац