КАЛАУЗ • Насловна страна • О мени • Контакт • Цене и наручивање • Изабрани коментари • Кратки текстови •
ПОСВЕТА
ДА ЛИ ИМА НАДЕ ЗА ВАС?
ШТА ЈЕ ЖИВОТ?
КАКО ПРОМЕНИТИ ЖИВОТ
ТРЕБА ЛИ ЗНАЊЕ?
УСПЕШНИ ИЛИ НЕУСПЕШНИ
ВИЗИЈА И СТРАТЕГИЈА
 
Калауз
Трчање за дугом
Божији сценарио . . .
Србине пробуди се . . .
Спаситељ
Докази о постојању Бога
Демони владају светом
Потрага за Богом
Србија у оковима
Магија у служби демона
Заблуде Дарвинизма
 
21 video -maj 2014.
Demoni...(video)
Dinosaurusi...(video)
Srbine, probudi se...(video)
Spasitelj . . . (video)
Dokazi . . . (video)
Божији сценарио (фото)
Спаситељ (фото)
Путописи (фото)
 
 

ПО ЧЕМУ ЗНАТЕ ДА СТЕ УСПЕШНИ ИЛИ НЕУСПЕШНИ?

  Једно је сигурно да сви који су успели, успели су зато јер су употребили машту макар и несвесно Ако маштате да будете сиромашни или ако уопште не маштате да будете богати, ваша подсвест ће вас наградити тако што ћете то стварно и постати, постати сиромашани или нећете постати богати јер то заправо нисте ни желели. Ваша успешност не огледа се у мерењу са другима, јер немате исте услове, исти старт, исте родитеље, исто место рођења, исту климу, исто здравље, већ се огледа у поређењу са самим собом. Да ли сте остварили ваше планове или не? Скоро сви људи пре но што постигну своје циљеве морају да посрну, неки мање, неки више пута. Неуспешни се после посртања предају, док успешни после посртања устају поново и настављају даље као да им се ништа није ни догодило. У природи су само змије и црви лишени посртања.

  Ви сте заправо хтели да се попнете на врх неке зграде а не да идете степеник по степеник. Паметни људи иду степеник по степеник али стално сваког дана, односно мали планови дан за даном. Наш народ то најлепше осликава: „Зрно по зрно погача, камен по камен палача“. Велики циљеви су заправо снови, само жеље. Ако себе навикнете да сваког дана постављате циљеве и да их остварујете, успех је загарантован.

  Мајстор посвећен само једном занату у стању је да храни целу породицу, док мајстор који зна седам заната није у стању ни себе да прехрани. Ниједан ветар за морепловца није добар ако незна у коју ће луку да се упути.

  Из досадашњег излагања намеће се само један закључак. Ако оно што радите не успева, мењајте то.

  Ако вам се не допада ваш посао, ваш брак, ваша килажа, сами сте одговорни за то. Понашање које одаберете диктира резултате које ћете добити. Значи ако променимо понашање добићемо и друге резултате.

 

www.hosting001.net Вита Васић - Свилајнац