КАЛАУЗ • Насловна страна • О мени • Контакт • Цене и наручивање • Изабрани коментари • Кратки текстови •
ПОСВЕТА
ДА ЛИ ИМА НАДЕ ЗА ВАС?
ШТА ЈЕ ЖИВОТ?
КАКО ПРОМЕНИТИ ЖИВОТ
ТРЕБА ЛИ ЗНАЊЕ?
УСПЕШНИ ИЛИ НЕУСПЕШНИ
ВИЗИЈА И СТРАТЕГИЈА
 
Калауз
Трчање за дугом
Божији сценарио . . .
Србине пробуди се . . .
Спаситељ
Докази о постојању Бога
Демони владају светом
Потрага за Богом
Србија у оковима
Магија у служби демона
Заблуде Дарвинизма
 
21 video -maj 2014.
Demoni...(video)
Dinosaurusi...(video)
Srbine, probudi se...(video)
Spasitelj . . . (video)
Dokazi . . . (video)
Божији сценарио (фото)
Спаситељ (фото)
Путописи (фото)
 
 

КАКО ТО ДА БИ СТЕ СЕ ОБОГАТИЛИ НЕ ТРЕБА ВАМ ЗНАЊЕ?

  Од сада треба да имитирате свица, јер свитац светли само када ради и то онда виде сви. Пустите друге да се размећу као лептири са лепим шареним крилима а који уствари зависе од милостиње цветова да би се нахранили.

  Треба само радити и радити да вам то постане навика као трептај ока. Треба стално радити и када наиђете на закључана врата куцајте поново све док вам се не отворе.
  Сада Вам је јасно да ваше несреће нису биле по Божјој вољи, нити прст судбине, јер Ви сте онај који је имао моћ, моћ избора. Изабрали сте погрешно, али још није касно да сада направите нови избор. Како?

  Да никада не губите веру у светлије.

  Немате никакву обавезу да се обогатите, или постанете веома успешни, већ имате само обавезу да дате највише и најбоље од себе.

  Да у своје поступке непрестано уносите варнице ентузијазма. Морате да уложите време и енергију у повећању сопствене вредности, јер само будале стоје залудне, чекајући да им успех сам дође, играјући лото, бинго и друге лутрије.

  Не треба нам никакво знање, већ само воља и жеља да успемо. Такође свој пут треба да почнете неоптерећени икаквим искуством. Искуство нас учи темељито али подуке искуства губе у ваљаности и тачности када се јави тренутак потребе за њима. Најбоље се може схватити ако се упореди са модом. се у различитости њихових навика.

  Добра навика је кључ сваког успеха.

 

www.hosting001.net Вита Васић - Свилајнац