КАЛАУЗ • Насловна страна • О мени • Контакт • Цене и наручивање • Изабрани коментари • Кратки текстови •
ПОСВЕТА
ДА ЛИ ИМА НАДЕ ЗА ВАС?
ШТА ЈЕ ЖИВОТ?
КАКО ПРОМЕНИТИ ЖИВОТ
ТРЕБА ЛИ ЗНАЊЕ?
УСПЕШНИ ИЛИ НЕУСПЕШНИ
ВИЗИЈА И СТРАТЕГИЈА
 
Калауз
Трчање за дугом
Божији сценарио . . .
Србине пробуди се . . .
Спаситељ
Докази о постојању Бога
Демони владају светом
Потрага за Богом
Србија у оковима
Магија у служби демона
Заблуде Дарвинизма
 
21 video -maj 2014.
Demoni...(video)
Dinosaurusi...(video)
Srbine, probudi se...(video)
Spasitelj . . . (video)
Dokazi . . . (video)
Божији сценарио (фото)
Спаситељ (фото)
Путописи (фото)
 
 

КАКО ПРОМЕНИТИ ЖИВОТ УЗ ПОМОЋ ИДЕЈА И ВЕРЕ?

  Сва духовна, ментална и материјална богатства света су Божји дарови, а да ли ћете их добити зависи само од вас, јер наука о стицању богатства заснива се на закону вере.

  "Све је могуће ономе који верује". (Јеванђеље по Марку 9:23.)

  Све што је човек икада створио на земљиној кугли, почев од обичног точка, човек је то морао прво да саживи у својој глави, да му се роди идеја па тек је онда могао ту идеју да материјализује.

  Вас је ваш Творац, створио једног јединственог, Уникат природе, схватите да сте јединствени. И немојте то да кријете! Зашто сте онда давали себе у бесцење?
  Ма ко да вам тражи да пређете један километар, ви пређите два. То је тајна која ће вам донети материјално богатство и признање. Једини начин да успете је да дајете од себе више и боље од онога што се тражи.

  Ваше поверење у сопствену моћ да постанете оно што желите, ви стварно то и постајете.

  Стварно богатство живота лежи у дубинама човекове подсвести. Управо та унутрашња интелигенција коју човек поседује омогућава да увек пронађе и извуче материјална блага. Кад откријете ризницу богатства у вама, апсолутно ћете пронаћи спољна природна богатства. Како пронаћи ту ризницу?

  Ви сте рудник. Да би сте променили живот копајте по себи.. Препознајте своју унутрашњу ризницу, организујте своје идеје и пустите их да делују. Богатство и сиромаштво потичу само из вашег ума. Морате да донесете чврсту одлуку да будете богати и успешни. Богаство није питање шансе, среће. Једина шанса коју имате то је она коју сами себи створите. Онако како сејете тако ће те и пожњети.

 

www.hosting001.net Вита Васић - Свилајнац