КАЛАУЗ • Насловна страна • О мени • Контакт • Цене и наручивање • Изабрани коментари • Кратки текстови •
ПОСВЕТА
ДА ЛИ ИМА НАДЕ ЗА ВАС?
ШТА ЈЕ ЖИВОТ?
КАКО ПРОМЕНИТИ ЖИВОТ
ТРЕБА ЛИ ЗНАЊЕ?
УСПЕШНИ ИЛИ НЕУСПЕШНИ
ВИЗИЈА И СТРАТЕГИЈА
 
Калауз
Трчање за дугом
Божији сценарио . . .
Србине пробуди се . . .
Спаситељ
Докази о постојању Бога
Демони владају светом
Потрага за Богом
Србија у оковима
Магија у служби демона
Заблуде Дарвинизма
 
21 video -maj 2014.
Demoni...(video)
Dinosaurusi...(video)
Srbine, probudi se...(video)
Spasitelj . . . (video)
Dokazi . . . (video)
Божији сценарио (фото)
Спаситељ (фото)
Путописи (фото)
 
 

ШТА ЈЕ ЖИВОТ?

  Живот је једна обична игра. Као и свака игра има своја правила. Ви не можете учествовати у тој игри са било каквим шансама да у њој победите, све док не упознате правила игре. Зато већина нас постаје само неми посматрач велике игре у целини, бежећи у сивило живота., посматрајући и завидећи онима који су успешни.

  Зато ћу вам сада у овој књизи показати та правила којих треба да се до краја живота придржавате да би сте били успешни, да би сте успешно учествовали у тој игри а не само да будете неми посматрачи.

  Ако Бог живи у вама, да ли то значи да се ризница бескрајног богатства налази у вама?

  Морате сами да помогнете себи. Што год сте успешнији све је више оних који вас сматрају метом. Ако се сами не борите за себе нико други неће..
Такође треба да знате да када сте изабрали понашање да сте у исто време изабрали и последице. Како треба изабрати понашање? Како треба избећи последице?

  Све људе на земљиној кугли можемо поделити на .две групе на оне који схватају и на оне који не схватају. Jeдан од најгорих начина да не схватате,јесте да мислите да схватате.

  Немојте да мислите да је за успешан живот потребна факултетска диплома. Погледајте само око себе, зар не видите људе са сјајним дипломама, сјајне стручњаке у својим областима, али када пада киша не знају да се склоне испод настрешнице, док на другој страни има паметних, мудрих, проницљивих људи без интелектуалних диплома који су схватили животне законе и који живе по њиховим начелима и који су јако успешни. Питате се са правом, како? Ова ће вам књига објаснити како?

 

www.hosting001.net Вита Васић - Свилајнац