КАЛАУЗ • Насловна страна • О мени • Контакт • Цене и наручивање • Изабрани коментари • Кратки текстови •
ПОСВЕТА
ДА ЛИ ИМА НАДЕ ЗА ВАС?
ШТА ЈЕ ЖИВОТ?
КАКО ПРОМЕНИТИ ЖИВОТ
ТРЕБА ЛИ ЗНАЊЕ?
УСПЕШНИ ИЛИ НЕУСПЕШНИ
ВИЗИЈА И СТРАТЕГИЈА
 
Калауз
Трчање за дугом
Божији сценарио . . .
Србине пробуди се . . .
Спаситељ
Докази о постојању Бога
Демони владају светом
Потрага за Богом
Србија у оковима
Магија у служби демона
Заблуде Дарвинизма
 
21 video -maj 2014.
Demoni...(video)
Dinosaurusi...(video)
Srbine, probudi se...(video)
Spasitelj . . . (video)
Dokazi . . . (video)
Божији сценарио (фото)
Спаситељ (фото)
Путописи (фото)
 
 

ДА ЛИ ИМА НАДЕ ЗА ВАС?

  Свакако се питате има ли наде за вас, да и ви будете богати. Наде увек има!

  Зашто већина појединаца није спремна да прихвати помоћ све док не стигне до самог дна? На тој тачки рачунају да немају више шта да изгубе, а тек тада им се може помоћи.јер наша снага израста управо из наше слабости. Огорчење не буди се све док нас нешто жестоко не заболи или док нисмо насилно нападнути. Постоје три речи које људи најтеже изговарају, а те три речи су: „Треба ми помоћ“. Ова књига вам нуди помоћ и немојте да чекате да дођете до самог дна.

  Данас почните све из почетка! Нека вам данас буде први рођендан! Ваш је досадашњи живот баш као у позоришној представи био само проба. Овога пута нека се завеса подигне! Овога пута свет вас посматра и чека да вам аплаудира. Овога пута немојте правити грешку!

  Окривили сте Бога! Тврдили сте да су ваше тешкоће, ваша осредњост и недостатак шанси, да су ваши промашаји били Божја воља, судбина.

  Не, нису били Божја воља већ ви нисте имали довољно воље да промените себе и зато ћу вам ја сада показати, како ће те то урадити.

  Схватите да ваше мисли и осећања управљају вашом судбином. Схватите да постајете оно о чему читав дан размишљате. Сви ми добро знамо да оно што унесемо, утиснемо у своју подсвест, свеједно да ли добро или лоше, претвори се у стварност. То је Закон ума.

 

www.hosting001.net Вита Васић - Свилајнац